امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(27-07-2021، 19:16)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:08)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گروھمون اینہ: من سید سھند حسام فرنود
مقرمون ھم قزوینہ
تو ھم اگ دوس داری بیا تست بدہ شاید قبول شی

Telegh_01Telegh_01Telegh_01 همین حسام و سهندی که اینجاننن؟

الان دو ساعته میخوام برم دسشویی ولی زورم میاد
بعد میگن من جزو گروه فراماسونیستم Telegh_01

(27-07-2021، 19:21)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"

حاجی بکش بیرون از این داشمون خطری میزنه بچه قزوینه Telegh_01

ای نامرد
میخواید دو نفری خفتم کنید
حسواتون باشہ ھا قزونیم

داش خفتت نکنیم کار بالا میگیره مجبوریم :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، itinamk ، فرنودِ بن گیومرث ، shahid
آگهی
(27-07-2021، 19:15)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 18:49)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گناہ داشت
من ی سالہ اینجام و از تو بزرگترم و یکی از فراماسونریست ھای فلشخورم
زرشک
@Musalick
ھمچنین بچہ قزوینم
.-. اره خیلی :bc5:
خب خدایا شکرت.ــــــــــــــــــــــــ.

ھعییی
اگ کاندید ریاست جمھوری بودی بت رای میدادم
چشاش گرد شد بدبخت
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-07-2021، 19:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:16)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01Telegh_01 همین حسام و سهندی که اینجاننن؟

(27-07-2021، 19:21)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای نامرد
حسواتون باشہ ھا قزونیم

اه پاشو برو دسشویی دیوونهTelegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-07-2021، 19:25)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دیگه وقتشه یه همت بکنم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-07-2021، 19:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:25)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دیگه وقتشه یه همت بکنم Telegh_01

موفق باشی در این راه Telegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek ، shahid
(27-07-2021، 19:08)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 19:03)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فراماسونریست. 25r30

گروھمون اینہ: من سید سھند حسام فرنود
مقرمون ھم قزوینہ
تو ھم اگ دوس داری بیا تست بدہ شاید قبول شی

فرنود که منم.
و این که نه دستتون درد نکنه.
 سپاس شده توسط Mohlek ، shahid
(:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-07-2021، 19:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

احوالِ شریف؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

:telegh_01::telegh_01::telegh_01: همین حسام و سهندی که اینجاننن؟

بعد میگن من جزو گروه فراماسونیستم :telegh_01:

ای نامرد
حسواتون باشہ ھا قزونیم

اونایی ک میخوان خفتم کنن تک تکشون
بیا ما ملت شھادتیم مرد میدان ما ھستیم برای شما
 سپاس شده توسط Mohlek
اینکه بگیم تا هفته آینده معلما واکسن میزنن
شبیه اینه که بگیم یه تمساح دارم شب روپایی میزنه
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان