امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(27-07-2021، 16:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 16:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خيلي وقته نرفته._.
اینهمه خوش شانس بودن چه حسی داره؟ ._.
کدوم شهری ؟

برای ما هم خیلی وقت بود نرفته بود
ولی دیروز رفت._.
آگهی
@فرنودِ بن گیومرث

بین زیرک و عاقل و فهمیده و باشعور و باهوش و تیزهوش
کدومشون معنی کسی رو میده که میتونه یه شخص یا یه چیز رو خوب قضاوت کنه؟ Telegh_56
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
عوارض جانبی

(27-07-2021، 16:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث

کدومشون معنی کسی رو میده که میتونه یه شخص یا یه چیز رو خوب قضاوت کنه؟ Telegh_56

خب اگه بخواهیم از روان شناسی استفاده کنیم می گه قضاوت از شناخت عالی هستش. حالا صفتی که نشون بده کسی خوب از مغزش استفاده می کنه و پردازش ذهنی خوبی داره قطعاً عاقل و فهمیده و باشعور ازش دور تره. تیزهوش و زیرک بهترند.
ولی نمی‌دونم باز. اینارو شمی دارم می‌گم. چه طور؟
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(27-07-2021، 16:41)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوارض جانبی

(27-07-2021، 16:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث

کدومشون معنی کسی رو میده که میتونه یه شخص یا یه چیز رو خوب قضاوت کنه؟  Telegh_56

خب اگه بخواهیم از روان شناسی استفاده کنیم می گه قضاوت از شناخت عالی هستش. حالا صفتی که نشون بده کسی خوب از مغزش استفاده می کنه و پردازش ذهنی خوبی داره قطعاً عاقل و فهمیده و باشعور ازش دور تره. تیزهوش و زیرک بهترند.

اها. ممنون. یه کلمه ست shrewd تو ترجمه ش مونده بودم. فک کنم همین تیزهوش درست تره.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-07-2021، 16:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 16:41)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوارض جانبی

اها. ممنون. یه کلمه ست shrewd تو ترجمه ش مونده بودم. فک کنم همین تیزهوش درست تره.
آره خودشه.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(27-07-2021، 16:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 16:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خيلي وقته نرفته._.
اینهمه خوش شانس بودن چه حسی داره؟ ._.
کدوم شهری ؟

خيلي حس خوبيه.______.
تهران^^
نآشِنآسَم(:
(27-07-2021، 14:25)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
خداییش رمان بدون @امیر539 ناقصہ قبول داری؟

حاجی من الان پوکر فیس به در خیره شدم.ــــــــــــــــــــــــ.
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Mohlek ، shahid
اولین باری که ساعت اختراع شد ساعت چند بود ؟
ناشناس
(27-07-2021، 18:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 14:25)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
خداییش رمان بدون @امیر539 ناقصہ قبول داری؟

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiqwQBgYz7vaZp7WNQ68AglUSmOm9XfKHAuQ&usqp=CAU
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(27-07-2021، 18:23)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2021، 18:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQiqwQBgYz7vaZp7WNQ68AglUSmOm9XfKHAuQ&usqp=CAU
.ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـ.

های ژیگرم
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان