23-07-2021، 21:12
هیچوقت از حسودای دور و برت متنفر نباش،بلکه بهشون احترام بزار چون فکر میکنن تو بهتری
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه یازدهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
23-07-2021، 21:12
هیچوقت از حسودای دور و برت متنفر نباش،بلکه بهشون احترام بزار چون فکر میکنن تو بهتری
23-07-2021، 21:39
از من متنفر باش
ولی یکی دیگه رو بغل نکن...
24-07-2021، 17:11
آدما به اندازه درکشون
حرفاتو میفهمن و برداشت میکنن توضیح دادن به بعضی ها اشتباه بزرگیه(((: • عفت کلام
24-07-2021، 17:28
هر شبِ ما دلگیر، شبِ از فردا سیر!
چشمِ شوری بیاشک، حرفی از جنسِ کشک! فصلِ تصویرِ بد، سازهای نابلد، شهرِ از خود بیخود، که کلیدش گم شد... شهیار قنبری
24-07-2021، 20:42
شاید اگه بی تفاوت نبودی نسبت به من,
الان معشوق دیوانه ترین عاشق دنیا بودی...
24-07-2021، 21:09
روزبه معین
حس و حالی که من دارم اسم خاصی نداره و توو هیچ مکتبی قرار نگرفته، حسیه بین تنهایی و بیکسی! راستش اگه میتونستم از این گمشدگی خلاص شم، بدون شک بیکسی رو انتخاب میکردم، بیکسی خیلی صادقانهتره، اما تنهایی نه، تنهایی مدام فکرش میافته به جونت که شاید کسی از راه برسه!
کاش بعضی از آدمها مثلِ
مهران مدیری ازت میپرسیدن: " چیزی هست بخوای بگی و من نپرسیده باشم " اون وقت آدم مینشست تا صبح باهاشون حرف میزد
25-07-2021، 0:05
من با نگاهت یخ زدم
لَبات یِ تیـغ رو گَردنم! Poobon#
25-07-2021، 0:53
مشت میکوبم بر در
پنجه میسایم بر پنجرهها من دچار خفقانم، خفقان من به تنگ آمدهام از همه چیز بگذارید هواری بزنم آی! با شما هستم این درها را باز کنید من به دنبال فضایی میگردم لب بامی سر کوهی دل صحرایی که در آنجا نفسی تازه کنم میخواهم فریاد بلندی بکشم که صدایم به شما هم برسد! من هوارم را سر خواهم داد! چاره درد مرا باید این داد کند از شما خفتهی چند! چه کسی میآید با من فریاد کند... فریدون مشیری
25-07-2021، 7:40
این شب آویختگان را چه ثمر مُژده ی صبح؟!
#هوشنگ_ابتهاج
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|