(23-07-2021، 16:51)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2021، 16:39)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مثل این میمونه به یکی بگی: این سیبُ میبینی؟ سمّیه نباید بخوریش. پس بیا یه گاز بزن که کامل بفهمی چرا نباید بخوریش
ولی شایدم تاثیر بلند مدتی نذاره. نمیدونم. اه. با بچهها سر و کله زدن چقدر پیچیدهست. هر کاری کنی یه جایِ روحشو زدی خراب کردی.
خیلی بد بود. بچه ها رو اذیت کرد. بچه ها ناراحت شدن. با بچه ها باید گوگولی رفتار کنی. نه اینکه زورشون کنی. این داشت کنترلشون میکرد. بد ترین جاش اونجا بود که بعضی از اون بچه ها واقعا حس قدرت داشتن پیدا کرده بودن و اون یکیا رو اذیت میکردن -_-
(23-07-2021، 16:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2021، 16:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیا من خودم بهت موز میدم.
چشم. الان میخونم. خودت نوشتی؟
مچکرم!
بی بلا اول بخون بعدا میگمD:
به مننگو بخون. چون من از اینا دوس ندارم ولی اگه بگی بخون مجبور میشم بخونم :/
(23-07-2021، 16:52)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست داشتن بعضی آدما مثل اشتباه بستن دکمه های پیراهنه؛ تا به آخرش نرسی نمیفهمی!
@
شـــقآیــق یاد بگیر