امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

(20-07-2021، 12:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 12:15)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار خونه Telegh_01
تاحالا اتاقی که از بیخ و بن ترکیده باشه رو مرتب کردی؟
ای جان
اون وضعیت همیشگی اتاقمه!همیشههههههه به قول مامانم فقط یه روز اتاقت مرتبه

(20-07-2021، 12:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یکی از بچه ها خونشون نزدیک بود بعد بابا مانش رفته بودن مشهد گفت شب بیاید اینجا ps بزنیم و فیلم ببینیم همه گفتن اوکی بعد من گفتم گفتن نه نرو. منم گفت عه اینطوریه باشه نمیرم.  Cool
گرم کن تنم کردم برم چک کردم خواب بودن اهسته اومدم طبقه پایین از جلو واحدشون رد شدم بعدم رفتم بیرون . موقع برگشت داشتم از جلو در واحدشون رد میشدم برم طبقه بالا واحد خودم که درو باز کرد .... بقیشم که همونه
به به !!!
تو میری خوش می گذرونی من مثل گداها میشینم تو خاکی پشت خونمون|====

من کلا یه بار همچین کاری کردم من پسر خوب و حرف گوش کنیم Blush
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(20-07-2021، 12:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 12:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام یه چیزی بگم اینجا نمیشه/:
Telegh_59
فاطمه خوبی؟؟

پ.خ بگو
نه

حالا ولش کن D:
چرا چیشده؟ حالت خوب نیست؟
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط _sehun_
(20-07-2021، 12:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 12:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://www.prettyscale.com/
عکس سهونو بزن ببین جذابه یا نه

سهون تو لیست جذاب ترین مردای دنیاس ب خدا
این داره موز مخوره .-.
48%
You are not bad!
Prominent Features
Face too wide
Normal forehead size
Little interocular distance
Nose too narrow
Wide mouth
Small chin
Bad face symmetry
Cool
من از سهون بالاتره امتیازم. خب عکسشو بده من بزنم باید دقت کنی همه چیزاشو باید با دقت تعیین کنی ها
 سپاس شده توسط _sehun_
(20-07-2021، 12:20)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 12:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جان

به به !!!

من کلا یه بار همچین کاری کردم من پسر خوب و حرف گوش کنیم Blush
منم دختر خوب و حرف گوش کنی بودمTelegh_05
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

(20-07-2021، 12:15)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار خونه Telegh_01
تاحالا اتاقی که از بیخ و بن ترکیده باشه رو مرتب کردی؟
ای جان

(20-07-2021، 12:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یکی از بچه ها خونشون نزدیک بود بعد بابا مانش رفته بودن مشهد گفت شب بیاید اینجا ps بزنیم و فیلم ببینیم همه گفتن اوکی بعد من گفتم گفتن نه نرو. منم گفت عه اینطوریه باشه نمیرم.  Cool
گرم کن تنم کردم برم چک کردم خواب بودن اهسته اومدم طبقه پایین از جلو واحدشون رد شدم بعدم رفتم بیرون . موقع برگشت داشتم از جلو در واحدشون رد میشدم برم طبقه بالا واحد خودم که درو باز کرد .... بقیشم که همونه
به به !!!

وای خدا دلم میخواد همچین آدمایی رو در بعضی موارد خفههههههه کنم حرصم میگیره
حالا اتاق خودمم همیشه مرتب نیست ولی ترکیده هم نیست

سپاس شده توسط Emmɑ
(20-07-2021، 12:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 12:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهون تو لیست جذاب ترین مردای دنیاس ب خدا
این داره موز مخوره .-.
48%
You are not bad!
Prominent Features
Face too wide
Normal forehead size
Little interocular distance
Nose too narrow
Wide mouth
Small chin
Bad face symmetry
Cool
من از سهون بالاتره امتیازم. خب عکسشو بده من بزنم باید دقت کنی همه چیزاشو باید با دقت تعیین کنی ها

ایح ایح ایح
http://dl.akskhor.ir/uploads1/44.gif
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(20-07-2021، 12:22)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جان

همچین ادما ؟تو که بی وفا نبوددیییی یی یی یییییییییی
مثل من!از دیشب ظرفا تو اتاقمهD:
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(20-07-2021، 12:21)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 12:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ بگو
نه

حالا ولش کن D:
چرا چیشده؟ حالت خوب نیست؟

به مِش مِش افتادم حساسیت دارم
ولی الان با این خوب شدم ایح ایح ایح
http://dl.akskhor.ir/uploads1/44.gif
برم اسپند دود کنم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(20-07-2021، 12:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 12:22)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچیم ادما ؟تو که بی وفا نبوددیییی یی یی یییییییییی

بله برو اتاقتو مرتب کن تا نیومدم-_-
من موقعی که درس میخوندم اینطوری میشد یادم میرفت ببرمشون

سپاس شده توسط Emmɑ
(20-07-2021، 12:25)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 12:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچیم ادما ؟تو که بی وفا نبوددیییی یی یی یییییییییی

بله برو اتاقتو مرتب کن تا نیومدم-_-
من موقعی که درس میخوندم اینطوری میشد یادم میرفت ببرمشون
تو خواب!
من دوست ندارم تو چشم باشم
 سپاس شده توسط ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان