امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(17-07-2021، 1:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:29)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ردیف میشه .. سامانه ثبت نام واکسن فعال شد تا اخر تابستون احتمالا واکسینه ای. باز میشه ترم بعد 
باااااابباااا نخ دادم . خیلی هم نخ دادم . اونم نخ داد ولی بعدا شنیدم این به همه نخ میده . و با یکی بیرون دیدمش 
دنبال یه پسری که لاس نزنه و سیگار نکشه ؟ ((: باید سفارش بدی خدا گل بزنه واست هنوز همچین ادمی به دنیا نیومده ((:

فک نکنم تا سال بعد اتفاقی بی افته  بااین وضع واکسیناسیونشون من بهمن ۱۴۰۱ درسم تموم میشه رسما ۳ ترم وقت دارم:^
عه پس دختره دلاله نخ بودD: خب پس زدی به کاهدون
تازه مشروبم نخوره._.  ن هست من امید دارم هنوز از درگاه ایزد منان ناامید نشدم:>
سه ترم سی تا پسر میتونی بلند کنی ((:
هرچی بوده الان اون تو کف منه من سه تا رل دارم تو دانشگاه (((: 
پیدا کردی ماه عسل پیدا روی کربلا انشالله ((:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
آگهی
(17-07-2021، 1:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله Big Grin
میام میزنمتا برو بخواب Telegh_01

مهدییییییییییی میخواد منو بزنهTelegh_01باش مزدوج مشو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(17-07-2021، 1:36)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه سوال چرتی خب معلومه اونی که خوشگل تره رو انتخاب میکنم عین تو که ۱۹ رو یه ۱۴ ترجیح دادی

فقط میخوام بدونم اونی که رو من کراش داره راست بود یا تخیلات ذهنیت؟

راسته راسته^^ من شوخی ندارم با کسی

اول اسمشو بگو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 1:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s4.uupload.ir/files/screenshot_2021-07-17_030408_c6uz.png
رو سرم شاخ دارم.-.
پنهانن وگرنه کسی نیست.  اگه کراشه واقعی نباشه واقعا میرم عروست میکنم
پنهانن ولی وااقعیه^^
منو عروسم میکنی؟
عروس کی؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(17-07-2021، 1:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:34)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه ناز نکن عزیزم Telegh_01

چشم عشقمم Angel Telegh_01

بی بلا ژیگر Heart^^
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 1:39)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میام میزنمتا برو بخواب Telegh_01

مهدییییییییییی میخواد منو بزنهTelegh_01باش مزدوج مشو

اره یک دست ب زنی دارم ک نگو اصن منو شوهر نده میخوام ور دلت بمونم Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 1:39)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:36)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راسته راسته^^ من شوخی ندارم با کسی

اول اسمشو بگو

نمیگم
میکشتم^^

(17-07-2021، 1:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. سینیوریتا
اگه بیاحساس بودی که.
چی کامل بگو چیییی

نچچچچچچچچچچچچچچ
بعدا
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shghyegh
(17-07-2021، 1:40)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پنهانن وگرنه کسی نیست.  اگه کراشه واقعی نباشه واقعا میرم عروست میکنم
پنهانن ولی وااقعیه^^
منو عروسم میکنی؟
عروس کی؟

یکی که بد باشه تصمیم نگرفتم هنوز
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 1:38)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نکنم تا سال بعد اتفاقی بی افته  بااین وضع واکسیناسیونشون من بهمن ۱۴۰۱ درسم تموم میشه رسما ۳ ترم وقت دارم:^
عه پس دختره دلاله نخ بودD: خب پس زدی به کاهدون
تازه مشروبم نخوره._.  ن هست من امید دارم هنوز از درگاه ایزد منان ناامید نشدم:>
سه ترم سی تا پسر میتونی بلند کنی ((:
هرچی بوده الان اون تو کف منه من سه تا رل دارم تو دانشگاه (((: 
پیدا کردی ماه عسل پیدا روی کربلا انشالله ((:
چ خبره نمایشگاه بزنم؟>_<
۳تا؟._.
اونم داره ولی ته دلش یکم دوست داره فک نکنی در حسرت عشق تو از بقیه دوری میگزینه:^

شیخ نمیخام ک ..حالا همه پسرا غلط کاری دارن .درحدی باشه فقط مریض نشم((((:
سیگارم ب خاطر اینک حساست دارم به بوش بدم میاد._.
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(17-07-2021، 1:40)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم عشقمم Angel Telegh_01

بی بلا ژیگر Heart^^

ژاااااان چه ژیگری^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ѕααяeη

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان