16-07-2021، 10:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-07-2021، 10:15، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
خب شرمنده که دیر کردم وای..
خب تو این مدتی که گذشت در دوران کرونا خیلی اتفاقات افتاد که اول ذهنم و بعد طرز حرف زدنم و هر چیز دیگه ایم تغییر کرد و شاید یه خلاء خوبی بود که بتونه من و به خودم بیاره...
سعی میکنم همیشه جوری فکر کنم که به نفع و درست باشه و خب ممنونم بابت این تعریف خیلی برام ارزشمند بود^^
خودم خوردمش هه:v
ن حرفه ای ام علاقه شدیدی بهش دارم که برام ارزشمندش میکنه پس دست به قلم بله هستم!
و سهند!!!این مدت با تنها کسی که حرف میزدم تو بودی و بهتر از همه میدونی چه میگذره از درون بهم...
درسته هر فرد شخصیت خاص خودش رو داره اما من دوست دارم این رو بزارم رو جلد صورتم که بهتر شناخته شم چون دارم تلاشمو میکنم خیلی چیزا رو ترک کنم که بهتره از سوءتفاهمات دور باشم و بشناسن یه سری از شخصیت هامو...
قطعا از درون من به خودم رسیدم اما در دنیای واقعی هر چند که دوست دارم برم تو یه جنگل ساکت تو کلبم و قهوه بنوشم اما ازونجایی که این دنیا زیاد باب میلش نیست و ترجیحا برای تنها بودن باید یه کسی شم که هنوز نشدم!
تمام چیزایی که گفتی یه تیکه از وجودم هستن آیفون تمام زندگیمو دربر می گیره
همه چیز ک نباید هنری باشه برادر:> ازونجایی که تو خیلی مسائل خوب درکت میکنم بنظرم فقط کافیه شروع کنی چون استعدادشو داری
منم همچنین♡
مرسی بابت نظر کاملت پسر^^
یکی از عجیب ترین اتفاقاتی که برا افتاده این بوده که هیچوقت از حرف زدن خسته نشدم انقدر که با خودم حرف میزنم و با شما و خیلی های دیگه فقط کافیه بحثش مورد پسند باشه...
به به ماکان بند و هم وارد بازی کردی:v
خیلی تلاش میکنم هات(گسسته)باشم ولی همیشه بانمک و کیوت بودم ولی خب بر خلاف علایقم که فقط برای شخصیت خودمه کیوت خیلی خوبه مثل شما:>
منم همینطور مرسی ازت بامعرفت ترین رفیق^^♡
(13-07-2021، 20:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دختر جالبیه
حرف زدنش جذابه...
نوع فکرشم دوس دارم
شیر خشک هنوز رو گازه
ندادیش
فک کنم بنویسه...
نویسنده؟
خب تو این مدتی که گذشت در دوران کرونا خیلی اتفاقات افتاد که اول ذهنم و بعد طرز حرف زدنم و هر چیز دیگه ایم تغییر کرد و شاید یه خلاء خوبی بود که بتونه من و به خودم بیاره...
سعی میکنم همیشه جوری فکر کنم که به نفع و درست باشه و خب ممنونم بابت این تعریف خیلی برام ارزشمند بود^^
خودم خوردمش هه:v
ن حرفه ای ام علاقه شدیدی بهش دارم که برام ارزشمندش میکنه پس دست به قلم بله هستم!
(14-07-2021، 13:26)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی آدم باحالیه. همیشه دوس داره اون بخش متفاوت خودش رو بقیه نشون بده. و خب خودشو متفاوت از بقیه میدونه؟ نمیدونم ولی من همیشه خودم رو مثل بقیه و عادی میدونم. یعنی قبول دارم که همه آدما منحصر به فردن و متفاوت ولی اینجوری نمیگم که خب شما اینین ولی من نیستم. یعنی خودم رو دوس دارم مثل بقیه بدونم و اون نگاه از بالا رو نسبت به بقیه نداشته باشم.
البته کاملا نگاهی که تو نسبت به مسائل داری واسم قابل احترامه. بهرحال تو دوس داری اونجوری ببینی. البته قطعا همه مون خیلییی راه داریم تا بتونیم به اون چیزی که میتونیم بهش برسیم، برسیم. ولی خیلی خوشحال کننده س که تو الان به اینجا رسیدی.
به چیزای خیلی قشنگی علاقه داری.
نقاشی و هنر و صدای قشنگت و اموجیای آیفون
البته بشخصه که هیچ استعداد هنری ای ندارم ): ولی درک میکنم که کارای تو واقعا قشنگن و امیدوارم بتونی به هرشکلی که دوس داری این مسیرت رو تو آینده ادامه بدی. البته اول باید مقصدت رو انتخاب کنیااا
"*Aɴѕιl*" موفق باشی دوست خوب
و سهند!!!این مدت با تنها کسی که حرف میزدم تو بودی و بهتر از همه میدونی چه میگذره از درون بهم...
درسته هر فرد شخصیت خاص خودش رو داره اما من دوست دارم این رو بزارم رو جلد صورتم که بهتر شناخته شم چون دارم تلاشمو میکنم خیلی چیزا رو ترک کنم که بهتره از سوءتفاهمات دور باشم و بشناسن یه سری از شخصیت هامو...
قطعا از درون من به خودم رسیدم اما در دنیای واقعی هر چند که دوست دارم برم تو یه جنگل ساکت تو کلبم و قهوه بنوشم اما ازونجایی که این دنیا زیاد باب میلش نیست و ترجیحا برای تنها بودن باید یه کسی شم که هنوز نشدم!
تمام چیزایی که گفتی یه تیکه از وجودم هستن آیفون تمام زندگیمو دربر می گیره
همه چیز ک نباید هنری باشه برادر:> ازونجایی که تو خیلی مسائل خوب درکت میکنم بنظرم فقط کافیه شروع کنی چون استعدادشو داری
منم همچنین♡
مرسی بابت نظر کاملت پسر^^
(15-07-2021، 11:36)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ستین ماه!قطعا یکی از با معرفت ترینا خود تویی:")
اناهید [:♡︎
دختر خیلی خوب و باحالیه
ادم اصن از حرف زدن باهاش خسته نمیشه چون انقدر شوخ طبعه ک دلت میخواد شب تا صب باهاش حرف بزنی D:
خیلی دوستداشتنیه.. خیلی هم دلبرباس بله <:
« چشای ت دلرباس دل منم اهنرباس D: »
چهره ی کیوتی هم داره ಥ_ಥ
در کل خیلی دوستت دارم و امیدوارم پله های ترقی رو دونه دونه طی کنی و ب اون بالا بالا ها برسی
ت قلبمی (:♡︎
"*Aɴѕιl*"
یکی از عجیب ترین اتفاقاتی که برا افتاده این بوده که هیچوقت از حرف زدن خسته نشدم انقدر که با خودم حرف میزنم و با شما و خیلی های دیگه فقط کافیه بحثش مورد پسند باشه...
به به ماکان بند و هم وارد بازی کردی:v
خیلی تلاش میکنم هات(گسسته)باشم ولی همیشه بانمک و کیوت بودم ولی خب بر خلاف علایقم که فقط برای شخصیت خودمه کیوت خیلی خوبه مثل شما:>
منم همینطور مرسی ازت بامعرفت ترین رفیق^^♡