امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

هرکی بتونه همرو درست بزنه جایزه داره

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://this-that.timefriend.net/969841140
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، Medusa
آگهی
(15-07-2021، 20:15)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:13)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم گفته با آدمای شیطانی حرف نزنم

پس به این نتیجه میرسیم که تو با خودت حرف میزدی...دیوانه
هوهاهاهاهاهاهاها

تو آدم بدی هسدی
ماماااان ماماااان این من و اذیت میکنه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus
(15-07-2021، 20:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 19:33)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://uupload.ir/view/recording_(28)_90f.m4a/
اخر سرم نتونستم یه ویس درست بگیرم بیخیال شدم ._.

امیدوارم هیچوقت آهنگای سورنا رو نشنوی

ایشاالله
نآشِنآسَم(:
(15-07-2021، 20:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:15)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس به این نتیجه میرسیم که تو با خودت حرف میزدی...دیوانه
هوهاهاهاهاهاهاها

تو آدم بدی هسدی

من ادم نیستم دخترم ._.
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-07-2021، 20:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو آدم بدی هسدی

من ادم نیستم دخترم ._.

شیطاااااانن
 سپاس شده توسط Prometheus
(15-07-2021، 20:18)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم هیچوقت آهنگای سورنا رو نشنوی

ایشاالله

چرا عکس شونبوس قومبول رو گذاشتی پروفایل؟
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(15-07-2021، 20:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
نحس
شیطانی
جادوگر
بسم لله الرحمن الرحیم
الله لا الاه الا هوال حیو القیوم
پیس پیس پیس
دور شو
سومی از آخر بسی. ... بود
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-07-2021، 20:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ادم نیستم دخترم ._.

شیطاااااانن

عمته
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-07-2021، 20:20)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:18)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشاالله

چرا عکس شونبوس قومبول رو گذاشتی پروفایل؟

شومبوس گومبول مگه نبود؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(15-07-2021، 20:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیطاااااانن

عمته

عمه ندارم هه
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان