امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(15-07-2021، 19:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 19:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بیشتر از ۲۶ درصد دوست دارم
جدی می‌‌فرمایید؟
(15-07-2021، 19:35)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور استقلالی هستی و هارمانم رو نمیشناسیTelegh_43
آرمان رمضانی
آرمان رمضانی از کی به هارمانم مشهوره؟ جر
(15-07-2021، 19:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیاز ها ، تمایلات و کمبود های ذاتی و محیطی
اینم خوب بود. من فقط به بخش نیاز ها اشاره کردم
اره بابا . خیلی جدیم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(15-07-2021، 19:33)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/recording_(28)_90f.m4a/
اخر سرم نتونستم یه ویس درست بگیرم بیخیال شدم ._.

امیدوارم هیچوقت آهنگای سورنا رو نشنوی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(15-07-2021، 19:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 19:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیاز ها ، تمایلات و کمبود های ذاتی و محیطی

بهار من چطوره؟!^^♡

خیلی خوبم در واقع ^^
مچکرم که پرسیدی‌
تو چطوری قشنگم؟ بهتری؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
@"Alien"
نحس
شیطانی
جادوگر
بسم لله الرحمن الرحیم
الله لا الاه الا هوال حیو القیوم
پیس پیس پیس
دور شو
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus
(15-07-2021، 20:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 19:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهار من چطوره؟!^^♡

خیلی خوبم در واقع ^^
مچکرم که پرسیدی‌
تو چطوری قشنگم؟ بهتری؟

واییی خیلی خوشحالم برات(:♡
خواهش میکنم زندگی
اره عالی ام ،پسر خالم به دنیا اومد^^
 سپاس شده توسط *VENUS*
(15-07-2021، 20:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
نحس
شیطانی
جادوگر
بسم لله الرحمن الرحیم
پیس پیس پیس
دور شو

اینه برگردون..اینه اینه
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-07-2021، 20:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
نحس
شیطانی
جادوگر
بسم لله الرحمن الرحیم
پیس پیس پیس
دور شو

اینه برگردون..اینه اینه

آینه متقابلللل
 سپاس شده توسط Prometheus
(15-07-2021، 20:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینه برگردون..اینه اینه

آینه متقابلللل

باز میشی خودت ._.
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-07-2021، 20:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آینه متقابلللل

باز میشی خودت ._.

مامانم گفته با آدمای شیطانی حرف نزنم
 سپاس شده توسط Prometheus
(15-07-2021، 20:13)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2021، 20:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز میشی خودت ._.

مامانم گفته با آدمای شیطانی حرف نزنم

پس به این نتیجه میرسیم که تو با خودت حرف میزدی...دیوانه
هوهاهاهاهاهاهاها
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان