امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(14-07-2021، 0:20)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 0:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر این چیزا در من اثری ندارد

مثلی هست که می گه 
......شب درازه

یه فاز بود تموم شد رفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(14-07-2021، 0:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 0:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سگ تو روابط انسانی.

چرا؟ اگه این روابط نباشه که انسان حساب نمیشن

نقطه تمایز انسان بودن و نبودن روی ناطق بودنشه فقط.
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS*
(14-07-2021، 0:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 0:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقگو

چرا میذاریم؟
میذارن
چون چیزی که بیشتره ، درست تر و به حقیقت نزدیک تره
هیچ چیزی ۱۰۰ نیست
حتی تو علم تجربی .
مثلا واکسنی که رو ۸۰ درصد جواب مثبت بده ، دیگه تایید شدست
کسی به اون ۲۰ درصد توجه نمیکنه

این یعنی شروعی برای سقوط به ارتعاشات شیطانی
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(14-07-2021، 0:25)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 0:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد میگن دخترا چرا نسبت به خودشون اعتماد بنفس ندارن و..
چرا عمل میکنن

خب وقتی ملاک زیبایی اینا شده، چه توقعی دارن ._.
هعییییی
من به شخصه زیاد نظر کسی برام مهم نیست مخصوصا پسرا ._.
ارایش کنم یا هر رسیدگی به خودم،صرفا برااینکه حال میکنم 14k بعضی وقتا هم انقد تیپ داغونی دارم بازم چون حال میکنمD:
والا پسرایی ک دنبال تیپای فلانن مدت دوامشون خیلی کمه اونم فقط برا دید زنی:>
اون پسری ک دنبال زندگی باشع چیزای مهمتری براش هست ک توش قیافه و هیکل گمه

کاملا درسته
ولی قبول داری دیگه نیست؟
دیگه کسی نیست که رابطه و زندگی بتونی باهاش بسازی
کسی که ارزش عاشق شدن داشته باشه نیست
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Đęąđ.ğïřł
(14-07-2021، 0:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 0:16)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته بیشتر در حالت کف  و هیجان کاذب هستن که جذب اینا میشن وگرنه برا زندگی ملاکاشون فرق داره

ما دخترا شاید بهتر درک کنیم اینی که میگمو ولی تو جامعه و شرایطی هستیم که اگه دختری چشمای گربه ای ، لبای درشت، بینی باریک ، کمر باریک و اندام گلابی شکل نداشته باشه، اصلااا به چشم نمیاد.
کسیو واسه خوبی و هنرش نمیخوان
حتی تو روابطش‌ با دوستاش به مشکل میخوره و اصطلاحا آدم حساب نمیشه

بله عده ای این طورن که مخ رو دادن شست و شو 

ولی همه این قدر ظاهر بین نیستن که !حالا چند نفری این طوری بودن که زیبایی رو کردن تو کلیشه اجباری
اصل همان خوبی و هنره اگه باشه حتی جسم کج و معوج هم زیبا ترین میشه
 سپاس شده توسط *VENUS*
(14-07-2021، 0:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 0:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون چیزی که بیشتره ، درست تر و به حقیقت نزدیک تره
هیچ چیزی ۱۰۰ نیست
حتی تو علم تجربی .
مثلا واکسنی که رو ۸۰ درصد جواب مثبت بده ، دیگه تایید شدست
کسی به اون ۲۰ درصد توجه نمیکنه

این یعنی شروعی برای سقوط به ارتعاشات شیطانی

ارتعاشات شیطانی ؟
اون هم سقوط؟
از قطعی نبودنِ علوم تجربی ؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-07-2021، 0:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 0:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ اگه این روابط نباشه که انسان حساب نمیشن

همه سخنگو شدن نمونده گوش پا ممبرا
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(14-07-2021، 0:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 0:25)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به شخصه زیاد نظر کسی برام مهم نیست مخصوصا پسرا ._.
ارایش کنم یا هر رسیدگی به خودم،صرفا برااینکه حال میکنم 14k بعضی وقتا هم انقد تیپ داغونی دارم بازم چون حال میکنمD:
والا پسرایی ک دنبال تیپای فلانن مدت دوامشون خیلی کمه اونم فقط برا دید زنی:>
اون پسری ک دنبال زندگی باشع چیزای مهمتری براش هست ک توش قیافه و هیکل گمه

کاملا درسته
ولی قبول داری دیگه نیست؟
دیگه کسی نیست که رابطه و زندگی بتونی باهاش بسازی
کسی که ارزش عاشق شدن داشته باشه نیست
فکر می کنم آدم ها عوض نشدند. فقط خودِ آدم ها کم تر چیزی رو با ارزش می دونند. کم تر پیش میاد سر یک چیزی وایسیم و بدونِ ترس بگیم می ارزه.

(14-07-2021، 0:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2021، 0:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه سخنگو شدن نمونده گوش پا ممبرا

منظور از نطق سخن گفتن نیست برادر. توی علم منطق منظور از نطق تعقله.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus
حالا شما پسرا نسل آینده این
اینجوری نباشین
مثل پسرای نسل ما نباشین

شب همگی خوش ❤️
 سپاس شده توسط Mohlek ، Đęąđ.ğïřł
این نسل می ره بمیره قبل هر رابطه ای.
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان