06-07-2021، 12:55
مهدی گلیست از گل های بهشت
فرزندی صالح و با تقوا
کرم در حد تیم ملی :v
دوستت داریم دا
فرزندی صالح و با تقوا
کرم در حد تیم ملی :v
دوستت داریم دا
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
06-07-2021، 12:55
مهدی گلیست از گل های بهشت
فرزندی صالح و با تقوا کرم در حد تیم ملی :v دوستت داریم دا
ی بار دیگم گفته بیدم فک کنم
عشق والیبال قد بلند تفلون لو...ولش کن ![]() مث خودم تا ی ماه دیگه هر روز میمیرد و زنده میشود انیمه دوستم ک هست خیلیَم جدیه بعضی وقتا ![]() وسط حرف یهو میزاره میره ک این از ویژگی های بارز یک انسان تفلون است آما دور از شوخی انسان خوبی است ![]()
07-07-2021، 8:24
از اونجایی که نمیشناسمش مجبورم حدس بزنم
او عاشق والیبال خوردن خواب است. و همیشه قبل از خواب والبیال میبیند و غذا میخورد. حتی یک بار در خواب خواب دید که غذا میخورد و والیبال بازی میکند.
07-07-2021، 12:15
بسی پسر خوبیه
ولی خب یه مدتی هست با القاب زیباش ما را مورد عنایت قرار نداده در همین راه کلا خیلی وقته ازش خبر ندارم^^
07-07-2021، 22:19
خب مهدی پسر خوبیه ولی اوایل از نظر من خیلی ناجور بود همه چیش الان یه ذره دیدم نسبت بهش بهتر شده .
چشمش شوره شدید._____. در کل گلیست از گلهای بهشت(شوخی:/) الهی برسی به اونی که میخوایش^^
07-07-2021، 22:21
کیک و نوشابه داد
حمومش تمیز بود ساندویچ داد تمیز بود - مهدی جان پسر خوبیه گاهی اوقات شمشیر به غیرت بر میداره میزنه همه رو... کم و بیش مهربونه در کل از 10 8 رو داره برات آرزو موفقیت میکنم
07-07-2021، 22:22
سلام
اشنایی خاصی ندارم فقط میدونم بچه درسخونیه و اینکه مومنه و اینکه مغروره در کل موفق باشی :}
07-07-2021، 23:07
خب مهدی
قبلا ی مقدار بد بود الان بهتر شده._. مغروره ://// عشق والیبالهD: موفق باشی
08-07-2021، 10:28
خاب مهدی
![]() پسرشوخیه ،گاهی بدجنس ومغرورمیشه ![]() عشق والیبیال ![]() ولی درکل پسرخوشتیپ،خوبیه ): موفق باشی ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|