(06-07-2021، 13:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2021، 13:14)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به به باری کلا.
به همینم راضیم حالا میخوای بخری؟
دستبند درست میکنم^^
مفتخرم بهت.
ممنون^^♥
برات ی دستبند طرح اِف درست میکنم پست میکنم<:
(06-07-2021، 13:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2021، 13:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یکی
خب بحمدالله.
با کی؟
(06-07-2021، 13:13)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بدنیستم عزیزم
بیا عزیزم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRotLK3B8T11goImVIh_IbYxHadgMD4L3D9AUj8SVQUWaG5S2ZlcURLkQdac2ZHAjfqtCo&usqp=CAU
میشه 20 هزار
@"فرنودِ بن گیومرث"
خوبی؟^^ چیکار میکنی؟ من که عالیم اولین سفارشمو گرفتم از دوستم خهخع0خ0خخ0976غ8ف5ق7
@"شــ ـقآیــق"
تو خوبی؟
من ناهار میخورم._.
ایوللللللللل احسنتتتتتتتتتتت باریکلااااااا
آره عالیم
نوش جونت
آره حروفشو نداشتم دیگه دیروز رفتم همدان خریدم اسم کاملشو میخوام امروز اگه تونستم درستش میکنم