05-07-2021، 0:06
(05-07-2021، 0:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن من اینجوریَم ک حس میکنم ی سری لباسا یا زیورآلات هستن ک اگه پیشت باشن کارت راه میوفته
(04-07-2021، 23:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گاهی وقت ها برای بعضی افراد . اگه به قول خارجی ها سنس نسازه و به قول ما مغایرت داشته باشه.
ب بار منفیه لباس ها هم اعتقاد داری شما؟
نظر شما چیه؟
(04-07-2021، 23:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میخواستم ببینم اگه شوگر مامیی باهات ازدواج کنم. :دی
نه والا ._.
پدربزرگم کشاورز هستن ینی جدو آبادم کشاورزن._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱-۰۷-۰۵-۰۱-۲۱-۴۳-۵۰۹-com-snapchat-android.jpg
همین یدونرو دارم ایندفعه رفتم بیشتر عکس میگیرم میفرستم برات.____.
+
چه قدر زیباستتتت
مثلا من ی کیف داشتم واسه امتحانا میبردمش فک میکردم اگه اون نباشه امتحانو خوب نمیدم
یا ی لباسایی ک بد شانسی میارن برا همین تو وضیعتای مهم نمیپوشیدمشون . احمقانه ب نظر میاد