امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(01-07-2021، 12:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 12:13)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/vid_20210512_161638_918_34ke.mp4/
:-|

شلیک کرد بهششششش O_O
روسا دنبال راه حل های سمی میگردن کلا
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
آگهی
(01-07-2021، 12:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 12:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم همه ی اینارو ._.
فقط گفتم شاید توش یک نکته ی مخفیِ بد داشت که من متوجه نشدم اخه گزارشش کردن ._.

+

بچه هاااا الکی گزارش ندیننننننننننننن

پس واسه همین نصف پیامای من پاک میشه

تا جایی که بشه تلاش میکنم کم پاک کنم به خدا lol
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(01-07-2021، 12:13)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/vid_20210512_161638_918_34ke.mp4/

درود بر مادر راشاTelegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
@"Musalick"
حاجیمون هنر کرده
https://uupload.ir/view/9b175d0ed3f558dbd2b2cc27c07c05ee23609925-360p_t3t.mp4/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، Mohlek
(01-07-2021، 12:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 12:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی میمون؟!
خوبم بزغاله  تو خوبی؟  Smile

مرسی میمون جان
خوبم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(01-07-2021، 12:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 10:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این برنامه سمتا مگه واسه ام آی سیکسه؟ نه میتونی چیزی از توش کپی کنی نه حتی اسکرین شات گرفت :/

این ارسالت چی داشته که گزارشش میکنن؟ ._.
من متوجه نشدم یا واقعا چیز بدی نداره؟

(01-07-2021، 12:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشات زیبا میبینه رفیق

راست میگه *-*

فداتشم((:♥️
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-07-2021، 12:15)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 12:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شلیک کرد بهششششش O_O

بیچاره cry girl
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-07-2021، 12:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 12:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس واسه همین نصف پیامای من پاک میشه

تا جایی که بشه تلاش میکنم کم پاک کنم به خدا lol

ممنون ولی من که چیز بدی نمینویسم که اصن بخواد پاک بشه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(01-07-2021، 12:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 12:15)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره cry girl
نرو کجا میری...
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(29-06-2021، 23:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 21:59)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوس کوفته کردی ؟ ^^

خیلی.-.
سلام
اخرش خوردیش یا ن ؟
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان