امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(01-07-2021، 11:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا ذهنشون نیاز به عمل زیبایی داره

یاد یه کلیپ کوتاه افتادم ک میگفت توسط کدوم سلبریتی بلاک شدی
،
چی بگم

هر چی میخوای بگو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
آگهی
(01-07-2021، 11:39)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی سرچ کنم؟

" دستگاه منگوله ساز " .-.

نداره دیجی کالا -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، شـــقآیــق
(01-07-2021، 11:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:39)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" دستگاه منگوله ساز " .-.

نداره دیجی کالا -_-

داره الان من خودم دیدم ._.
لینکشو برات پ.خ میکنم...D:
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(01-07-2021، 11:14)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم انسانیه الان داره کنکور میده تو چرا نرفتی؟/:
@THEDARKNESS

من تجربیم فردا کنکور داریم
انسانی و ریاضی شرکت کننده هاش رو هم اندازه تجربی نیست و دوبرابر پسرا تو رشته تجربی امسال دخترا شرکت کردن.
از دوبرابر یکم بیشتر
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(01-07-2021، 11:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:14)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم انسانیه الان داره کنکور میده تو چرا نرفتی؟/:
@THEDARKNESS

من تجربیم فردا کنکور داریم
انسانی و ریاضی شرکت کننده هاش رو هم اندازه تجربی نیست و دوبرابر پسرا تو رشته تجربی امسال دخترا شرکت کردن.
از دوبرابر یکم بیشتر

عه من فک میکردم تو انسانی عی
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(01-07-2021، 11:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:04)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دوسش دارم(:

چطور انقدر زیبا هستید؟

چشات زیبا میبینه رفیق
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS* ، سهَ‌ند
(01-07-2021، 10:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این برنامه سمتا مگه واسه ام آی سیکسه؟ نه میتونی چیزی از توش کپی کنی نه حتی اسکرین شات گرفت :/

این ارسالت چی داشته که گزارشش میکنن؟ ._.
من متوجه نشدم یا واقعا چیز بدی نداره؟

(01-07-2021، 12:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور انقدر زیبا هستید؟

چشات زیبا میبینه رفیق

راست میگه *-*
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق
سلام
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(01-07-2021، 12:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

سلام ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(01-07-2021، 12:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 10:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این برنامه سمتا مگه واسه ام آی سیکسه؟ نه میتونی چیزی از توش کپی کنی نه حتی اسکرین شات گرفت :/

این ارسالت چی داشته که گزارشش میکنن؟ ._.
من متوجه نشدم یا واقعا چیز بدی نداره؟

ها؟ سمتا اسم یه برنامه واسه خوندن کتابه :/ که خیلی قوانین کپی رایت عجیبی داره. شاید واسه ام آی سیکس گزارش میکننTelegh_01 MI6 اسم سازمان جاسوسی انگلیسه.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 170 مهمان