امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

با اینکه روانشناسی میخونی اما به نظرم خودت هنوز خیلی کار داری من دشمنت یا هر چیزی نیستم فقط نظرمه اینکه با هر کسی که باهات خوبه خوب رفتار کنی هنر نیست هنر توی سیاستِ برخورد با آدماییه که باهات خوب نیستن

——

من تا روانشناس شدن حداقل ۶ سال فاصله دارم
و روانشناس بودن به معنای بی نقص رفتار کردن نیست
ممکنه ما تئوری بدونیم خیلی چیزارو و عملی کردنه همه ی اونا واقعا کار سختیه ):
و باید امام معصوم باشی که خطایی ازت سر نزنه
بالاخره همه آدما اشتباه میکنن و نقص رفتاری دارن
منم شاید یکی از ضعفام این باشه که وقتی از کسی دلم بشکنه ، خیلییی زمان میبره و تقریبا غیر ممکنه که بتونم دوباره خوب بشم. متاسفانه اصلا هم اهل تظاهر نیستم که بخوام الکی خوب رفتار کنم
ولی در کل حرف قشنگی بود
سعی میکنم بیشتر روی خودم کار کنم ❤️
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، *Aɴѕel*
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» 130
@"Musalick"
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek
چرا بی پدر مادر فحشه ولی بی خواهر برادر فحش نیست؟ ._.
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، سهَ‌ند ، Mohlek
(30-06-2021، 20:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 20:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاسنژهستسخنسصپحسنسضم *-*

من خب الان نباید قربونت بشم؟ *-*
ن اجازه نداری

(30-06-2021، 20:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به بهار شلیک نکردمممممم

اگه میخوای توهم با قنداق بزنم
جرات داری بزنننننننن
بیا بزنننننن
شقایقم *-*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(30-06-2021، 20:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبه به خدا بگی بی پدر و مادر فوش نیست. اصل توحیده :/
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(30-06-2021، 20:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بی خواهر برادرم...
 سپاس شده توسط Prometheus
(30-06-2021، 20:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررر
خدا لعنتت کنه سهند ._.
خدا بی پدر مادره؟ :|
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق
(30-06-2021، 20:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 20:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررر
خدا لعنتت کنه سهند ._.

احتمالش هست.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(30-06-2021، 20:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بی خواهر برادرم...

اوخی

=\ چرا

(30-06-2021، 20:55)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2021، 20:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررر
خدا لعنتت کنه سهند ._.

احتمالش هست.

چند درصد؟
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Emmɑ
منفور ینی چی
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 104 مهمان