امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 19:50)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه باحال
امیر پایتون بلدی ؟
امروز چنتا ویدیو ازش دیدم
طرف یه لینک مخرب میفرستاد و میتونس کارای جالبی بکنه
البته آموزشش معتبر و رسمی بوده

ی چیزایی ..
اون کدای ساده رو میشه رو ‌‌‌‌‌پی سی اجرا کرد
خیلی رفتم تو کفش
فعلا که دارم جاوا اسکریپت یاد میگیرم و تا یکی دو سال دیگه فقط باید یاد بگیریم Telegh_01
ولی خب خیلی دلم میخواد تجربش کنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، امیر‌حسین ، shghyegh
آگهی
لعنت بهت انگلیس آب زیر کاه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(29-06-2021، 20:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:50)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی چیزایی ..
اون کدای ساده رو میشه رو ‌‌‌‌‌پی سی اجرا کرد
خیلی رفتم تو کفش
فعلا که دارم جاوا اسکریپت یاد میگیرم و تا یکی دو سال دیگه فقط باید یاد بگیریم Telegh_01

جاوا طولانیه

سی

پایتون
پی اچ پی این چن تارو یادبگیر
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
وایی من چقد نوبم Telegh_59 Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-06-2021، 20:35)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 20:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی رفتم تو کفش

جاوا طولانیه

سی

پایتون
آره ولی واس چنتا اسلایدر و دارک مود و چنتا چیز ساده واس قالب سایت میخوامش
نمیخوام بازی و اینا بسازم
با این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوره پیش میرم
بعد از این میرم سراغ php و به امید خدا بعدش وردپرسو استارت بزنیم کلا
مسیر سختیه ولی خب من کوه استقامتم :v
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، shghyegh
(29-06-2021، 20:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 20:35)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاوا طولانیه

سی

پایتون
با این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوره  پیش میرم

فرا درس هم خوبه ازش استفاده کن با این سن و انگیزه میتونی موفق بشی
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(29-06-2021، 20:41)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 20:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوره  پیش میرم

فرا درس هم خوبه ازش استفاده کن با این سن و انگیزه میتونی موفق بشی
آره واس php میرم فرادرس
مرسی اخوی
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، shghyegh
(29-06-2021، 20:04)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 20:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه بابا پدربزرگت._.

هان؟
کوفته عربی-_-
هققق
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(29-06-2021، 21:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هققق

چی شده خوشگله؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 162 مهمان