امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 18:51)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 18:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دقیقا همین بودم
داشتم از حال میرفتم روز کنکور -___-
چون من خیلی استرسی بودم قبلا
ولی اشتباه میکردم
مهم ترین چیز اینکه آروم باشی و مثبت فکر کنی
به چشم یک امتحان ساده بهش نگاه کن
من بهت قول میدم همین که بشینی سر جلسه و سوالارو ببینی ، همه چی یادت میاد
خیلی بده خیلیییی
هزارتا درس هست سردرگم وسط درسا

کاش همینجور بشه
مرسی(:

خواهش میکنم قشنگم ^^
مطمئن باش همینجوریه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(29-06-2021، 18:54)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب من برم

مواظب خودتونو قشنگیاتون باشید=/

و بدرود

موفق باشی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 18:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 18:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیرونم*-*

خوش به حالت

هیشکی نبود باش برم بیرون ._.
بیرونی و حوصلت گوش شده؟ :|
._.
اره
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(29-06-2021، 12:22)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:12)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیر خب
مهسا):

چیه Telegh_43
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 19:03)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:22)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا):

چیه Telegh_43

دلت برام نمیسوزه؟(:::::::::::::::::::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(29-06-2021، 19:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 18:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت

هیشکی نبود باش برم بیرون ._.
بیرونی و حوصلت گوش شده؟ :|
._.
اره

حوصلتو چشم کن خوب میشه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(29-06-2021، 18:30)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "

عههههههههههههههههههههههههه تولدت مبارک
شرمنده دیر شد

مرسی عزیزم ♥
نه بابا چه حرفیه .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
Bc8

یه زمان اینجارو رفرش میکردی یه صفحه میرفت جلو گم میکردیم اصلا =)) 
 سپاس شده توسط shghyegh ، *Aɴѕel*
(29-06-2021، 19:04)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 19:03)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه Telegh_43

دلت برام نمیسوزه؟(:::::::::::::::::::

نه :v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-06-2021، 18:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 18:46)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیتونم نخونم.___.
خستم خیلی:/
واقعا هیچی یادم نیست)=
این حست کاملا طبیعیه الان
یک هفته قبل کنکور بهتره درس نخونی دیگه و به مغزت استراحت بدی
باور کن هیچ کنکوری ای نیست که این حسو نداشته باشه

واقعا نمیتونم نخونم._.
حداقل ریاضی باید دوباره نکاتشو حداقل مرور کنم یادم رفته همش حیف اون وقتی که براش گذاشتم._.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان