امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 12:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:43)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکـم..  aquarium

علیکم السلام735

خوبی تو :>؟ 
چه خبـر...؟ 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(29-06-2021، 12:46)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیکم السلام735

چه خبـر...؟ 
مرسی...شما خوبید؟!
سلامتی رهبرcrazy
 سپاس شده توسط τοxικ
(29-06-2021، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شدههههه ملیِ من ؟ ):
بیا پ.خ ببینمممم >.<

+
وای *-* پس بالاخره شروع کردی ^^
یاسی رو یادته؟):
حس میکنم دوستیمون اخراشه)::
+
اره اره^^
به نظرت برای ورزشی شنا برم یا تکواندو؟
چرا اخه؟!
چرا میگی قضاوتم میکنین؟
+
گیتار خیلی قشنگه
من خودم اول شنا رو تموم کردم. بعدش رفتم تکواندو
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(29-06-2021، 12:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسی رو یادته؟):
حس میکنم دوستیمون اخراشه)::
+
اره اره^^
به نظرت برای ورزشی شنا برم یا تکواندو؟
چرا اخه؟!
چرا میگی قضاوتم میکنین؟
+
گیتار خیلی قشنگه
من خودم اول شنا رو تموم کردم. بعدش رفتم تکواندو
نمیدونم ):
+
پیش به سوی شنا<:
میدونی من عاشق ابم<::
 سپاس شده توسط *VENUS*
(29-06-2021، 11:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 11:20)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شادی استفاده کنی
ازین اجباریا؟
خیلی ممنونم  بانوD:
بله دیگه،از بهداشت زنگ زدن گفتن بیاین
رفتیم کلی حرف زد با منو مامانم
کلی قرص و دارو نوشت لامصب
اخرشم گفت امروز ساعت ۹ صبح وقت مشاور داری
چقدر حرف زدم._.

من کارت دارم حالا ._.
چیکار کردی مگه، داروِ چیه
زمان ما انقدر سوسول نبود (:

خوب کردی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ
(29-06-2021، 12:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:46)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبـر...؟ 
مرسی...شما خوبید؟!
سلامتی رهبرcrazy
خداروشکر ک خوبید پس... 
ارع عالی... مث همیشه =)) 
ایشالا عمر باعزتی داشته باشه-_-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
عجب...
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(29-06-2021، 12:48)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 11:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنونم  بانوD:
بله دیگه،از بهداشت زنگ زدن گفتن بیاین
رفتیم کلی حرف زد با منو مامانم
کلی قرص و دارو نوشت لامصب
اخرشم گفت امروز ساعت ۹ صبح وقت مشاور داری
چقدر حرف زدم._.

من کارت دارم حالا ._.

خوب کردی
اه بانو ژان<:

(29-06-2021، 12:49)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب...

گرمههههههه
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(29-06-2021، 12:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:48)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کارت دارم حالا ._.

خوب کردی
اه بانو ژان<:

(29-06-2021، 12:49)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب...

گرمههههههه
دلم برا زمستون تنگ شد....
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
هپچوووو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 87 مهمان