امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(29-06-2021، 1:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 0:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یه کسی که بدون قضاوت بهم گوش کنه

خواستی من بیدارم.

قضاوت میکنی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(29-06-2021، 12:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 1:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواستی من بیدارم.

قضاوت میکنی

چی شده؟!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(29-06-2021، 12:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضاوت میکنی

چی شده؟!

دلم پره(:
+
امروز ساعت ۵:۳۰ اولین جلسه کلاس گیتارمه بهار^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(29-06-2021، 11:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 9:46)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا جو میدی مَردک2020

میخوای همه چیزو یادت بیارم؟

نخیرررررررررر|`:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
(28-06-2021، 21:30)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا منو با القاب شوهرت خطاب نکن :v  ( زدی ضربتی ، ضربتی نووش کوووون :v )
داستان شنگول منگولُ ؟ شب تعریف میکنم برات :>
میمونننننننننننننننننننننننننننننننن
خودتو نزن ب اون راهههههه
دارم از فضولی میمیرمTelegh_59

نمیر خب

(28-06-2021، 22:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه سلام^^
خوبی؟^^

سلام
خوبم شکر ((:
تو خوبی خوشی سلامتی ؟ .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
(29-06-2021، 12:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده؟!

دلم پره(:
+

چی شدههههه ملیِ من ؟ ):
بیا پ.خ ببینمممم >.<

+
وای *-* پس بالاخره شروع کردی ^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(29-06-2021، 12:12)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 21:30)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمونننننننننننننننننننننننننننننننن
خودتو نزن ب اون راهههههه
دارم از فضولی میمیرمTelegh_59

نمیر خب
مهسا):
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(29-06-2021، 12:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2021، 12:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم پره(:
+

چی شدههههه ملیِ من ؟ ):
بیا پ.خ ببینمممم >.<

+
وای *-* پس بالاخره شروع کردی ^^
یاسی رو یادته؟):
حس میکنم دوستیمون اخراشه)::
+
اره اره^^
به نظرت برای ورزشی شنا برم یا تکواندو؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
سلام علیکـم..  aquarium
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(29-06-2021، 12:43)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکـم..  aquarium

علیکم السلام735
 سپاس شده توسط τοxικ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 85 مهمان