امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 22:54)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:54)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^

:| جون اون جوش قشنگ وسط چال لپت ول کن عممو ^^

زهرمار ._.

نمیتونم بگم تو دلت :|
میگم تو چال لپت :[
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(28-06-2021، 22:57)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول  صبا چه گلطااا
الان بچه ها یکم درگیرن ممکنه حالشون زیاد خوب نباشه یا خسته باشن
یکم فداکاری کن بنویس(:
جو انجمن عوض بشه .-.خوب بشه

اییییش
نه من مزم تموم شده الان شورم طعم چیز میدم ._. موز
شوری طعم موز میدی؟o_o
دلت برا یکی تنگ نشده؟(؛
 سپاس شده توسط _sehun_
(28-06-2021، 22:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُ ! لحنم جوری‌ بود که انگار بهم برخورده؟
نه به خدا
دوباره با لحن آر‌وم و مهربانانه بخونش ^^

چشم خوندم.
خب حالا من باید چیکار کنم؟

اگه حس‌ میکنی‌ دوست داری یا لازم داری با روانشناس حرف بزنی، حتما برو
اگه میبینی ممکنه ذره ای حالتو بهتر کنه، معطل نکن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(28-06-2021، 22:58)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:54)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرمار ._.

من چال لپ ندارم
اون یدونه رو هم با مداد درست کردم.____.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(28-06-2021، 22:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:58)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چال لپ ندارم

اره 11
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-06-2021، 22:57)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول صبا چه گلطااا
الان بچه ها یکم درگیرن ممکنه حالشون زیاد خوب نباشه یا خسته باشن
یکم فداکاری کن بنویس(:
جو انجمن عوض بشه .-.خوب بشه

اییییش

(28-06-2021، 22:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

جک بعدیییی

میدونی لواشک یه برادر داره ب اسم لوا تردید؟Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01

وای Telegh_01 Telegh_01

کی این جکارو میسازهههه. واقعا این آدما خلاقیت دارن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_ ، Mohlek
bathtime
بجای اینکه روانشناس رو این تاثیر بذاره
این رو روانشناس تاثیر میزارهfishing
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
(28-06-2021، 23:00)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چال لپ ندارم

اره 11

بخدا.____.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-06-2021، 22:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اییییش
شوری طعم موز میدی؟o_o
دلت برا یکی تنگ نشده؟(؛

*موز سانسور شده است*
کی؟ دلم برا پسر عموم تنگ شده):
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(28-06-2021، 22:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم خوندم.
خب حالا من باید چیکار کنم؟

اگه حس‌ میکنی‌ دوست داری یا لازم داری با روانشناس حرف بزنی، حتما برو
اگه میبینی ممکنه ذره ای حالتو بهتر کنه، معطل نکن

خیلی ممنون پس نمیرم.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان