امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 22:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث شوما
کارم افتاده بهت 4fvf
رمانتو نوشتی؟(:

من خودم شوهر دارم
عشقممم اینو جمع کن
@"Alien"
نه -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، Prometheus
آگهی
(28-06-2021، 22:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این مدت تنها حرفی ک از دوستام شنیدم این بود ک غرور داشته باش._.
ایح ایح
پس چی خوبه؟

آدم میتونه غرور داشته باشه ولی مغرور نباشه. احسنت
صحیح
نگفتی چی خوبه (:::
غرور
غیرت
مغرور و...
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-06-2021، 22:43)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت که قطعا فهمیدی و میدونی داستان چیه
توضیح دوبارش زیاد جالب نیست
اگر هم قرار به درست کردن بود که تا الان خودش درست میشد

ملیکا کجاست؟

نمیدانم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق
(28-06-2021، 22:49)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارم افتاده بهت 4fvf
رمانتو نوشتی؟(:

من خودم شوهر دارم
عشقممم اینو جمع کن
@"Alien"
نه -_-
جووون -.-
الان ک تابستونه
ن امتحان داری ن کاری
بنویس دیگه):
 سپاس شده توسط _sehun_
(28-06-2021، 22:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:43)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا کجاست؟

نمیدانم

ی جک بگم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(28-06-2021، 22:48)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:48)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولله منظورم اون جانان بود :|
:|| بخدا از بس فوشش دادی فک نکنم خواب راحتی داشته باشه
شکر شکر **

خب بدرک خب بدرررررررررک:/
+
ت چطوری جانون؟*_*

میگی نیستم قلبت خورده ترک خب به درک
میگی نیستم موندی تنها و تک خب به درک

کفاثت :||
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-06-2021، 22:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی باحاله دیگه‌. با یکی که اصلا نمیشناسیش بشینی حرف بزنی
ولی برم همون اول میپرسه چه مرگته :/ منم خوب نمیدونم چی بگم میگم هیچی اونم میگه آفرین شما درمان شدید.

یا اینکه برم اونجا هی حرف بزنم اونم بشینه همونجا بگه آها هومممم آها.... میشه صد تومن :/

چرا این تفکرو از روانشناس دارین !
اینکه تو بری و ساکت بشی خودش یک مشکله . و اون موظفه تا درستش کنه
دو جلسه ی اول روانشناس مجبوره فقط گوش کنه
هر واکنش و درمانی از جلسه سوم شروع میشه
میدونی درمان مشکل یا بیماری روانی چقدرررررر سخته؟ مثل بیماری جسمی نیست که واسه همه یک شکل باشه و درمان ثابت و مشخص داشته باشه
تو باید بتونی تو دو جلسه شخصیت اون آدم غریبه رو کاملااا بشکافی ! میدونی آدما چقدر پیچیده ان؟ و چقدر سخته؟
واسه همین معمولا دو جلسه ی اول روانشاس فقط میگه اهاااا
چون مجبوره

خب باشه چرا حالا بهتون بر میخوره :/ جیزز
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(28-06-2021، 22:51)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:48)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بدرک خب بدرررررررررک:/
+
ت چطوری جانون؟*_*

میگی نیستم قلبت خورده ترک خب به درک
میگی نیستم موندی تنها و تک خب به درک

کفاثت :||

بلد نیستم خب به درک خب به دررررررک._.

عمته:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-06-2021، 22:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:49)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم شوهر دارم
عشقممم اینو جمع کن
@"Alien"
نه -_-
جووون -.-
الان ک تابستونه
ن امتحان داری ن کاری
بنویس دیگه):

مزم تموم شده -_- دیگه با مزه نیستم
شبیه سهون شدم -_-
بدجنس مود و پلید
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(28-06-2021، 22:51)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدانم

ی جک بگم؟

۱۰ تا جک بگو ^^
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان