امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 22:35)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ "*VENUS*"
کاش روانشناس نمیشدی بچت گناه داره)=

چرا خوبه که :/ من همیشه دوس دارم برم پیش روانشناس ولی نمیدونم چرا نمیرم :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، shghyegh
آگهی
(28-06-2021، 22:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصویر بد
در واقع خیلی بد

به چه علت ؟
بگو درستش کنم!
خودت که قطعا فهمیدی و میدونی داستان چیه
توضیح دوبارش زیاد جالب نیست
اگر هم قرار به درست کردن بود که تا الان خودش درست میشد
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(28-06-2021، 22:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:35)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

سخت میشه بهم دروغ گفت راستش
باز تو چت کردن نمیشه فهمید ولی وقتی طرف روبه روم باشه سریع میفهمم
خودمم خیلی اذیت میشم راستش ._.
خوب نیست آدم بدونه خیلی چیزارو
واقعا ندونستن خیلی وقتا بهتره

هوم مامان منم زود میفهمه همه چیو
و این خیلی بد است._.
(انجمن حمایت از بچه هایی که مادرانشان روانشناس اند:/)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
(28-06-2021، 22:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ "*VENUS*"

چرا نمیری ؟
یا اصلا بذار اینجوری بپرسم
چرا میخوای بری ؟
 سپاس شده توسط shghyegh
(28-06-2021، 19:41)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 12:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلییییی بیتربیوتیییییییییی
فعلا مراقب خودت باشp345p336p336

به پای شما نمیرسم :>
داشتم کتاب میخوندم .. خوابم برد
الان هیچ درکی از زمان و مکان ندارم :|
من کیم ؟ تو کی ای ؟ :|

(28-06-2021، 12:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دارن با هم حرف میزنن هیچکی با من حرف نمیزنه (:::

چطوری دختر قشنگم؟! ^^

عه سلام^^
خوبی؟^^
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط shghyegh
(28-06-2021، 22:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و این خیلی بد است._.

cry2خدایی ،خاستم تازه این موضوعو بگم ، خدا بهت صبر بده دختر خاله جان^^
:}
(28-06-2021، 22:25)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اذیت خوبهfishing

والا غرور که چی؟ من میرم تو هم میمیری ولی هنوز زوده ذوق نکن اگه بلندی دیدی. اگه جوون بمیری دیگه نمیفهمی تو یپری که همش هیچه همش هیچ‌. البته اگه درس نگیری.
ببخشیداا ولی
متوجه نشدم.-.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-06-2021، 22:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ "*VENUS*"

کجاش خوبه:/
البته راست میگی تو راهنمایی کردن و دلداری و اینا عالیه
ولی هیچوقت نمیتونم دروغ بگم چون قطعا میفهمه:/
Nashenas(:
(28-06-2021، 22:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و این خیلی بد است._.

Lolll
به جاش خیلی وقتا خیلی خوب درکت میکنه
و میدونه تک تک حرکاتت( مثلا پرخاشگریای یهوییت ) واسه چیه
(28-06-2021، 22:41)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و این خیلی بد است._.

cry2خدایی ،خاستم تازه این موضوعو بگم ، خدا بهت صبر بده دختر خاله جان^^

عادت کردیم خواهر:/
Nashenas(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان