امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

@*VENUS*
واتسااااااااپپپپپپ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(28-06-2021، 21:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
والا یجور حرف میزنین آدم به خودشم شک میکنه Telegh_01
ولی خب یه توضیح کلی بدم که من واقعا نصف حرفام واس مسخره کردن و چرت پرت گفتنه کلا
مثلا بار ها و بار ها به بچه ها گفتم که من روزی ۲۰۰-۳۰۰ تا پ.خ دارم !
به خود شمام گفتم فک کنم
ولی خب بعدش قطعا و قطعا یه ایموجی خنده گزاشتم که ینی باو داریم بزرگنمایی میکنیم داستان نشه
حقیقتا ۹۰ درصد حرفام همینه وضعیتش
بازم اگه چیزی از جانب این حقیر مشاهده شد من معزرت میخوام
خداییش من بچه گلی ام ^^ :V

من منظورتو متوجه نشدم ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(28-06-2021، 22:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱۰۶۲۸-۲۳۴۱۵۴-Chrome.jpg

؟(:

آخی ): چرا حالا رفت
نمیدونم کی گفته و طرف کیه/=
طرف دیوانست.-.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-06-2021، 22:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخی ): چرا حالا رفت
طرف دیوانست.-.

حتما میخواسته اذیتت کنه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(28-06-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:11)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیز گوخما صاباجاخ دوزلر سن ng2Telegh_01
هاردان بیلیسن
شاید د صاباحاجان اولدوم
سنین گوجاندا اولجام منه دیلر شهید Telegh_01

گوخما سن ایت جانین وار Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(28-06-2021، 22:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
واتسااااااااپپپپپپ

اومدم اومدم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-06-2021، 22:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف دیوانست.-.

حتما میخواسته اذیتت کنه
اذیت خوبهfishing
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(28-06-2021، 22:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 21:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
والا یجور حرف میزنین آدم به خودشم شک میکنه Telegh_01
ولی خب یه توضیح کلی بدم که من واقعا نصف حرفام واس مسخره کردن و چرت پرت گفتنه کلا
مثلا بار ها و بار ها به بچه ها گفتم که من روزی ۲۰۰-۳۰۰ تا پ.خ دارم !
به خود شمام گفتم فک کنم
ولی خب بعدش قطعا و قطعا یه ایموجی خنده گزاشتم که ینی باو داریم بزرگنمایی میکنیم داستان نشه
حقیقتا ۹۰ درصد حرفام همینه وضعیتش
بازم اگه چیزی از جانب این حقیر مشاهده شد من معزرت میخوام
خداییش من بچه گلی ام ^^ :V

منظورم حرف ناشناس بود
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(28-06-2021، 22:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم حرف ناشناس بود

به خودت شک داری تو ؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-06-2021، 22:19)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاردان بیلیسن
شاید د صاباحاجان اولدوم
سنین گوجاندا اولجام منه دیلر شهید Telegh_01

گوخما سن ایت جانین وار Telegh_01
جهنم اول ):
دیجام سن اولدوروبسن
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 67 مهمان