امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 20:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:05)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخواب خو :v
نام کاربریتون بسیار برام آشناست. اما هیچ چیزی به ذهنم نمیاد ! :>
میمونBb5
میمووووووووووووون Bb5

میمون چیه خانوم محترم :>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(28-06-2021، 20:15)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمونBb5
میمووووووووووووون Bb5

میمون چیه خانوم محترم :>
میمون تویی اقاvvvv:::::
آخرم نگفتی داستان چیه|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(28-06-2021، 20:13)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:12)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهه مقایسه نکن ._.
اصلا قابل قیاس نیست ._.
من بچگیم اصن اینجوری نبودمم D:

عه انقد اسما عوض شده همرو گم کردم من یه اصل بدید شاید بشناسیمتون.. یا اسم قبلیت

نه نمیشناسیم :>
مهسا هستم ؛ بتازگی 16سالگیُ تموم کردم .. اردبیل
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، τοxικ
(28-06-2021، 20:19)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:13)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه انقد اسما عوض شده همرو گم کردم من یه اصل بدید شاید بشناسیمتون.. یا اسم قبلیت

نه نمیشناسیم :>
مهسا هستم ؛ بتازگی 16سالگیُ تموم کردم .. اردبیل

احسان
23 طهران
خوشبختم... 
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(28-06-2021، 20:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمون تویی اقاvvvv:::::
آخرم نگفتی داستان چیه|:
لطفا منو با القاب شوهرت خطاب نکن :v  ( زدی ضربتی ، ضربتی نووش کوووون :v )
داستان شنگول منگولُ ؟ شب تعریف میکنم برات :>

(28-06-2021، 20:22)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان
23 طهران
خوشبختم... 

منم خوشبختم ^^
 سپاس شده توسط τοxικ ، شـــقآیــق
(28-06-2021، 20:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بر عکس اینکه فکر میکنی‌کسی نمیدونه، من معمولا از ۹۹ درصد همه چی خبر دارم همیشه Smile
فقط ترجیحم به سکوت کردنه تا جو انجمن بهم نریزه
این حرکتت که یه چیزیو شروع میکنی ولی وقتی به جای مهمش رسید، به خاطر بزدل بودنت ، خودتو موش میکنی و بقیه رو میفرستی جلو هم اصلا حرکت قشنگی نیست
خلاصه که حواسم به کارات هست (;
در واقع فکر میکنی خیلی باهوشی و با کارای موذیانت فکر میکنی به خواستت میرسی
ولی حقیقتا من اگر کاریم کردم به دلیل این بوده که خودم صلاح دونستم نه تاثیر کارای تو

چه قدر زندگیتون هیجان انگیزه.
لاست پلی می کند *
 سپاس شده توسط *VENUS*
(28-06-2021، 19:36)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
نوچ جورابش خاصه نذندتپامرتوزمدلتب

(28-06-2021، 19:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS__ARMY"
ببخشید پسرکم
محروم بودم نتونستم تولدتو  تبریک بگم)=
کجا بودی این مدت؟ نمیگی دلتنگت میشیم؟ (:
عی بابااااا تبریک وسیله س مهم خودتی D:
پ.خ بیا .-.

جوراب؟

چطوری بچههههه؟
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
کسی از لبتاپ سردرمیارع؟ 
 سپاس شده توسط *VENUS* ، فرنودِ بن گیومرث
(28-06-2021، 20:29)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بر عکس اینکه فکر میکنی‌کسی نمیدونه، من معمولا از ۹۹ درصد همه چی خبر دارم همیشه Smile
فقط ترجیحم به سکوت کردنه تا جو انجمن بهم نریزه
این حرکتت که یه چیزیو شروع میکنی ولی وقتی به جای مهمش رسید، به خاطر بزدل بودنت ، خودتو موش میکنی و بقیه رو میفرستی جلو هم اصلا حرکت قشنگی نیست
خلاصه که حواسم به کارات هست (;
در واقع فکر میکنی خیلی باهوشی و با کارای موذیانت فکر میکنی به خواستت میرسی
ولی حقیقتا من اگر کاریم کردم به دلیل این بوده که خودم صلاح دونستم نه تاثیر کارای تو

لاست پلی می کند *

بیشتر اعصاب خورد کنه

(28-06-2021، 20:30)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی از لبتاپ سردرمیارع؟ 

من سر در نمیارم c24
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، τοxικ
(28-06-2021، 20:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 20:29)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاست پلی می کند *

بیشتر اعصاب خورد کنه
آره اینم هست.

(28-06-2021، 20:30)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی از لبتاپ سردرمیارع؟ 

بستگی داره مشکلی که باهاش داری در چه حد باشه.
مشکلت رو بگو دور هم حلش می کنیم.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، τοxικ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان