امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 18:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم باشه.___.

عجیبه که دیگه شمام این حقیرو بش اعتماد نداری دیگه =)))

اعتماد چیه؟
من گفتم اعتماد ندارم؟)=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh ، شـــقآیــق
آگهی
(28-06-2021، 18:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
بیا
بیا
میخوام کلاس نقاشی رایگان بزارم:دی

من استعدادش رو ندارم. :ngh:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh ، شـــقآیــق
(28-06-2021، 18:37)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجیبه که دیگه شمام این حقیرو بش اعتماد نداری دیگه =)))

اعتماد چیه؟
من گفتم اعتماد ندارم؟)=

خب حاجی تو دیگه اینجا بیشتر از خرسی از وضعیت روانیم با خبری دیگه Telegh_01
وعلش
وق کردی بیا پ.خ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، моои ، shghyegh ، شـــقآیــق
(28-06-2021، 18:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:37)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتماد چیه؟
من گفتم اعتماد ندارم؟)=

وعلش
وق کردی بیا پ.خ

خرس عمته.______.
من این ۲ ، ۳ روزه یه نمه بیشتر میام اینجا
و خیر هیچی نمیدونم از وضعیت روانی جنابعالی:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، shghyegh
(28-06-2021، 18:40)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وعلش
وق کردی بیا پ.خ

خرس عمته.______.
خرس اشتباه تایپی بود
میخواستم بنویسم همه
ولی خب حالا که گفتی خرس هم عمته 4fvf
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(28-06-2021، 18:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:40)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرس عمته.______.
خرس اشتباه تایپی بود
میخواستم بنویسم همه
ولی خب حالا که گفتی خرس هم عمته  4fvf

)=
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(28-06-2021، 18:46)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خرس اشتباه تایپی بود
میخواستم بنویسم همه
ولی خب حالا که گفتی خرس هم عمته  4fvf

)=
=|
ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(28-06-2021، 18:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
بیا
بیا
میخوام کلاس نقاشی رایگان بزارم:دی

من استعدادش رو ندارم. :ngh:

تا من رو داری غم نخور
*وقتی که از ایموجی استفاده میکنی خیلی خوبه
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، فرنودِ بن گیومرث
(28-06-2021، 15:20)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:14)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیونگگگگ الهبیعقلذتنسبهعلاذهقث
دلم واست تنگ شده بود هیونگ ..
میخاستم الان بهت پیام بدما (: Heart

منم خیلی زیاد
هفته دیگه شنبه اینجام :)
با کلی هدیه خوب واسه مکنه

واو.. چه هیونگ مهربونی ^^❤
ممنون کههه D:
Karlina
 سپاس شده توسط DarkLight
(28-06-2021، 15:19)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحیحTelegh_01

متولد کدوم ماہ؟

خرداد!

(28-06-2021، 15:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 15:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
من دنبال شر نیستم...
13ساله؟o_o

Big Grin ببین شوخی نکن خیلی ام جدی گفتم
میبینی اینجا حسابی مهدکودک شده:|
یه لحظه گوش کن!!!
چی بگم)=
زندگی خالی نیست، مهربانی هست، ایمان است._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 136 مهمان