امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

بچه هااا
من هنوز منتظرم ._.
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
آگهی
(28-06-2021، 18:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:25)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما هم از همه ی پ.خ هام فقط یکی رو جواب دادین گ.آ رو هم کلا بیخیال زدین

در ۲۴ ساعت گزشته کلا یه پ.خ بینمون رد و بدل شده که من همرو جواب دادم

ریهام خودتی!؟
چته تو

خیر باز بودن شما ندیدین)=

هوم خودمم

(28-06-2021، 18:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هااا
من هنوز منتظرم ._.

بهار جان من حذف کردم پیاماشو ولی یدونه مونده الان میفرستم برات)=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(28-06-2021، 18:28)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریهام خودتی!؟
چته تو

هوم خودمم
به جون مامان ریهام اصن نمیدونم داستان چیه
بدو بیا پ.خ ببینم بدو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(28-06-2021، 18:28)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریهام خودتی!؟
چته تو

هوم خودمم

(28-06-2021، 18:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هااا
من هنوز منتظرم ._.

مچکرم ❤️
 سپاس شده توسط Mohlek ، моои ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(28-06-2021، 18:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم خودمم
بدو بیا پ.خ ببینم بدو

ولش کن حسام مهم نی

(28-06-2021، 18:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم خودمم

مچکرم ❤️

Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(28-06-2021، 18:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدو بیا پ.خ ببینم بدو

ولش کن حسام مهم نی

(28-06-2021، 18:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مچکرم ❤️

:|
حال داشتی مارو دور ننداز...
یه سر بهمون بزن تک و توک... 
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، моои ، shghyegh
(28-06-2021، 18:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش کن حسام مهم نی

من که دارم تو انگاری حوصلت پوکیده)=
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(28-06-2021، 18:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا به حضرت عباس ما نمیدونیم داستان چیه
شما خودت جزو دلایل اومدنمون به فلشی دیگه نزن این حرفارو
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، моои ، shghyegh
(28-06-2021، 18:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم باشه.___.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(28-06-2021، 18:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم باشه.___.

عجیبه که دیگه شمام این حقیرو بش اعتماد نداری دیگه =)))
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 150 مهمان