امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 13:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چرا):

غیرت داشتن تعصب میاره. تعصب هم جلوی فکر درست رو میگیره و اگه خیلی زیاد بشه باعث میشه از کسی یا چیزی که روش تعصب داری بت بسازی. از یکی هم بت بسازی باعث میشه فک کنی اون از همه خوب تره و هرکی مخالف این باشه ابلحه. که این باعث میشه خود کسی که متعصبه ابلح باشه. که همون اول گفتم.
چقدر سخت میگیریo_o
همونجا بود ک شاعر فرمود
سکوت میکنم ک این سکوت منطقی تره.-.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Mohlek
آگهی
Lets Fight
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
Bg2
(28-06-2021، 13:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیرت داشتن تعصب میاره. تعصب هم جلوی فکر درست رو میگیره و اگه خیلی زیاد بشه باعث میشه از کسی یا چیزی که روش تعصب داری بت بسازی. از یکی هم بت بسازی باعث میشه فک کنی اون از همه خوب تره و هرکی مخالف این باشه ابلحه. که این باعث میشه خود کسی که متعصبه ابلح باشه. که همون اول گفتم.
چقدر سخت میگیریo_o
همونجا بود ک شاعر فرمود

خخ چون تورو دوست خودم میدونم گفتم. وگرنه که غریبه بودی مهم نبود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ
(28-06-2021، 13:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 10:57)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من یه ساله اومدم و بیست و هشت سالمه و مدیرم LoooooooL
عادیه همه یه بدبختی دارم
شما نداری؟
من که زیاد دارم
سلام^^
بدبختی دست خود آدماست.اگه باغیرت باشی و اجازه ندی کسی جرئت کنه بهت چیزی بگه یا زندگیتو به باد بده قطعا همیشه موفقی!
مدیر شدن هم سخت نیست، با رعایت قوانین و فعالیت روزانه تو بخش مورد نظر اول نویسنده و بعد اگه ازت راضی بودن مدیر آزمایشی بعد ها هم به مقام های بالاتر میرسی

احسنت
کیف کردم
واقعا با شرف ترین قوی ترین با شعور ترین با غیرت ترین آدم فلشخور شمایی
کاش ھمہ مثل ط بودن
اما ی سری ھا کلا بدبختی ان مثل
@Musalick
ک کلا وجودش بدبختیہ و باید حذف شہ چی؟
عین لپ لپ افتادہ تو زندگیم و بم شمارہ ھم نمیدہ
آیا من عامل بدبختی ام یا ایشون ک شیش تاییہ؟
ولش کن بابا
کی وقتشو دارہ؟
ی عالمہ کار دارم
دوس ھم ندارم آقا بالاسر داشتہ باشم
راست میگن شما شکست عشقی خوردید؟
سر چ قضیہ ای دعواتون شد؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ
(28-06-2021، 14:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^^
بدبختی دست خود آدماست.اگه باغیرت باشی و اجازه ندی کسی جرئت کنه بهت چیزی بگه یا زندگیتو به باد بده قطعا همیشه موفقی!
مدیر شدن هم سخت نیست، با رعایت قوانین و فعالیت روزانه تو بخش مورد نظر اول نویسنده و بعد اگه ازت راضی بودن مدیر آزمایشی بعد ها هم به مقام های بالاتر میرسی

احسنت
کیف کردم
کاش ھمہ مثل ط بودن
@Musalick
ولش کن بابا
کی وقتشو دارہ؟
ی عالمہ کار دارم
سر چ قضیہ ای دعواتون شد؟
دو سه قرن پیش شیش تا زدین سرویس کردین دهنمونو Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(28-06-2021، 14:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^^

احسنت
کیف کردم
کاش ھمہ مثل ط بودن
@Musalick
ولش کن بابا
کی وقتشو دارہ؟
ی عالمہ کار دارم
سر چ قضیہ ای دعواتون شد؟

Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek

سلام^^

احسنت
کیف کردم
کاش ھمہ مثل ط بودن
@Musalick
ولش کن بابا
کی وقتشو دارہ؟
ی عالمہ کار دارم
سر چ قضیہ ای دعواتون شد؟

خیلی باحااااااااالی25r3025r3025r3025r3025r30
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(28-06-2021، 13:58)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیخی

خخ

جون تو فقط بخند خخخخخ
(28-06-2021، 14:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر سخت میگیریo_o
همونجا بود ک شاعر فرمود

خخ چون تورو دوست خودم میدونم گفتم. وگرنه که غریبه بودی مهم نبود
ممنونم(:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 169 مهمان