امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 13:11)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  Rolleyes

سلام برادر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر539 ، Prometheus
آگهی
(28-06-2021، 13:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا ابرفرض

من یه هزاری دارم...فک نکنم ادامسم بشه

من پول دارم مثلا؟

برو طلاق بگیر ازش خاک بر سر

آره عکست با ماشین خارجی لو رفته فک کردی نمیدونم؟
پ.ن: پراید هم یک ماشین کره ای بوده ک ماشین خارجی حساب میشود

نه جدی؟ :|

باشه بیا بریم برات میخرم =|
 سپاس شده توسط _sehun_
(28-06-2021، 13:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:11)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  Rolleyes

سلام برادر

خوبی خواهر یا برادر
نمیدونم دختری یا پسر Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(28-06-2021، 13:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره عکست با ماشین خارجی لو رفته فک کردی نمیدونم؟
پ.ن: پراید هم یک ماشین کره ای بوده ک ماشین خارجی حساب میشود

آره ببین
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images_4c348.jpg

وای عجیجم پاشو برم*-*
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus ، امیر539
(28-06-2021، 13:15)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برادر

خوبی خواهر یا برادر

خخ دخترم عزیز Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر539
(28-06-2021، 12:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 12:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه آبم نداریم الان من باید چیکار کنم

آب ندارین آخه چرا ؟

خداروشکر گاز داریم
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، امیر539
(28-06-2021، 13:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:15)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی خواهر یا برادر

خخ دخترم عزیز Telegh_01

زهرا پاشو بیا تلگرام ی لحظه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Mohlek ، امیر539
(28-06-2021، 13:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادرم دیشب خواب دید که من تومور مغزی گرفتم..

نگران نباش. تو که مغز نداری خخخ
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، امیر539
(28-06-2021، 13:16)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 13:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ببین
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images_4c348.jpg

وای عجیجم پاشو برم*-*

خو اینکه بدل منه
فک کردم اون عکسه پخش شده که خدارو شکر خبری نیست =|

عجیجم عمته
 سپاس شده توسط _sehun_
اینجا ۱۲ ماه سال بارون میاد. چطوری کمبود آب داره
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 144 مهمان