امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

(28-06-2021، 11:14)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 11:13)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا چیزی که به شما میخوره همون ۱۳ ساله._____.

دیگه خییلیییییییییی کم کردی
اصلا بنظرت سیزده سالمه مدیر میشه؟

(28-06-2021، 11:14)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم خاموشی :|
همچنین

اصلا با من مشکل داره سید
اگ بنت نکردم رویا صب کن فقط

خدایی خدا خیرت بده نیاز داشتم 25r3025r3025r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(28-06-2021، 11:16)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 11:14)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ط هم حسوووووودی رویا
اگ ط لو نمیدادی هیچکی نمیفهمید
بزار بنت کنم تا آدم شی

:25r30::25r30::25r30:اره خیلی حسودم
هر چی سریعتر اقدام کن گوگولی **

باشه بخند
حیف ک دلم به حالت میسوزه ایراد نداره ب سنم حسودی کن

(28-06-2021، 11:16)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا با من مشکل داره سید

مدیر؟.____.
تو همون حالت توهمیت بمون برادر من._.

هعییییییی
چرا همه حسودن؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-06-2021، 11:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 11:16)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r3025r3025r30اره خیلی حسودم

باشه بخند

(28-06-2021، 11:16)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر؟.____.
تو همون حالت توهمیت بمون برادر من._.

هعییییییی
چرا همه حسودن؟

خیلی باحالی:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-06-2021، 11:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r3025r3025r30اره خیلی حسودم

باشه بخند

ی لرزه عجیبی تنم انداختی فک کردم چه عمو صابری ،نشد 25r3025r30
:}
 سپاس شده توسط shahid ، شـــقآیــق
(28-06-2021، 11:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا با من مشکل داره سید

باشه بخند منم سنتو لو میدم
این بچه چهارده سالشه نمیدونستید بدونید خودش بهم گفته

(28-06-2021، 11:19)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه بخند

ی لرزه عجیبی  تنم انداختی فک کردم چه عمو صابری ،نشد 25r3025r30

رویا یدونه ر داره
زرشک
یه محمدی نامی الان میاد بهت ناشناس میده

(28-06-2021، 11:19)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه بخند

هعییییییی
چرا همه حسودن؟

@ƤᴏᴏƁᴏи
بفرما
الان چی بش بگم؟
آقا به جون ط نوزده سالمه
دیگ ب کی قسم بخورم؟

(28-06-2021، 11:19)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه بخند

سنتو لو دادم ناراحت شدی؟
آخیییییی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، моои ، Emmɑ
(28-06-2021، 11:20)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 11:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه بخند منم سنتو لو میدم
این بچه چهارده سالشه نمیدونستید بدونید خودش بهم گفته

رویا یدونه ر داره
زرشک
یه محمدی نامی الان میاد بهت ناشناس میده

(28-06-2021، 11:19)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ƤᴏᴏƁᴏи
بفرما
الان چی بش بگم؟
آقا به جون ط نوزده سالمه
دیگ ب کی قسم بخورم؟

سنتو لو دادم ناراحت شدی؟
آخیییییی

خخخخ
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
مهد کودک فلشخور تقدیم میکند
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
ناشناسو ول کن بیا اینجا هر چی فوحش میخوای بده
https://timefriend.net/nazareto/nazar/16248696413552
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(27-06-2021، 19:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 19:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه یچی دگ رو میگم

چیشدهههه بخدا نگی دق میکنم
قراره نویسنده بشم؟؟29یا کاربر حرفه ای؟29

توروخدا آرزوهای منو نگا|`:

اولش گفتم که نمیگم -_-
خیلی فعالیت داری اخه :|

آدم نمیشی که
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-06-2021، 11:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 19:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشدهههه بخدا نگی دق میکنم
قراره نویسنده بشم؟؟29یا کاربر حرفه ای؟29

توروخدا آرزوهای منو نگا|`:

اولش گفتم که نمیگم -_-
خیلی فعالیت داری اخه :|

آدم نمیشی که
داستان چیه|:
ای بابا|:
چرا منو کنجکاو می‌کنی عزیزممممممم|:

ینی بمونم تو کفِش؟|:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 135 مهمان