امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(27-06-2021، 12:20)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 12:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدمتون روی چشم بانو.-.

بوس به کلت ببم

یاد ددی خدا بیامرزم افتادمTelegh_44چقدرر دلم براش تنگ شده
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، شـــقآیــق
آگهی
(26-06-2021، 21:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 21:23)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ هیجان انچنانی توش نیست...!تکراری ولی پر از اشتباهات و مشکلات
واو موفق باشی(=که اینطور
به موقعش تموم میشه

همین اشتباها میسازنمون ):
تموم میشه

درسته که البته به خودمون بستگی داره که ازشون عبرت بگیریم یا نه
بله
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(27-06-2021، 12:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 12:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من گوشی ندارم Telegh_01

چون تاپیک گ.آ نیست و از زمان آخرین پستت یکم میگزره ؛ پست جدیدت در ادامه قبلی نمیاد فک کنم
استایل جدا میگیره
ن برا اون نمیگم  Shy
کلا تو هر صفحه ۱۰تا ارسال جا میگیره Shy بعد الان آقا فرنود ارسال نُهم هستن Rolleyes
الان من بزارم میشه ۱۰ Shy
بعد میشه ارسال آخر صفحه Dodgy
من خوشم نمیاد آخرین ارسال باشم  Dodgy
جالبه بدونی متم دییقا همین فکرو میکنم :v
نمیزارممم :V
(27-06-2021، 12:30)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 12:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یچی تو همین مایه ها
منم یه کوله بار محبت دارم که به همه درخواست دوستی میفرسته

هارمانم؟
آفرین بهت اوجولات بدم؟
اوجولات لفظ جدیده ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
(27-06-2021، 14:09)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=206219
تکراری..
ریپورت شد

یه حسی بهم میگه میخوای نویسنده شی<:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، τοxικ
(27-06-2021، 14:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 12:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن برا اون نمیگم  Shy
کلا تو هر صفحه ۱۰تا ارسال جا میگیره Shy بعد الان آقا فرنود ارسال نُهم هستن Rolleyes

ایشTelegh_43
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-06-2021، 14:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن برا اون نمیگم  Shy
(27-06-2021، 12:30)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هارمانم؟
آفرین بهت اوجولات بدم؟
اوجولات لفظ جدیده ؟

آره<:
اوجولات
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(27-06-2021، 14:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 14:09)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=206219
تکراری..
ریپورت شد

یه حسی بهم میگه میخوای نویسنده شی<:

من دوبار نویسنده بودم تقریبا نویسنده چهارتا انجمن بودم..
مدیر مذهبی و موبایل...
عادیه برام اینا =)) 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
@@پوریا@
پوری اومدهههههههه دستتتتتت دستتتت495495495p332
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط @پوریا@
(27-06-2021، 15:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@@پوریا@

سلام (:
Heart  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
I    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
L   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
O   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
V   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Y   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
O   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
U    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
R    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
V   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
R   Heart
(:

آدم توی این دنیا واسه شکسته شدن 
دلش حق انتخابی نداره !
ولی میتونه انتخاب کنه که کی 
دلش رو بشکنه ...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(27-06-2021، 15:54)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 15:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@@پوریا@

سلام (:
سلامممممم برادرممم
شُتُری پورییییی؟
من ب دلیل مساعلی پ خ خود را بسته ام Shy
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط @پوریا@

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان