امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(27-06-2021، 0:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=177399
زندونه یا هتل؟lol

دوست داری بری اوین؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*
آگهی
(27-06-2021، 0:29)Uɴᴛɪᴛʟᴇᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 0:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اینایی که گفتی سروش و ملودیو یادمه
وایییی میلاد میله کدوم بود؟؟؟ Telegh_01

----

گفتم اتفاقا چند دقیقه پیش
انلاین بشه ببینم چی جواب‌ میده
میلاد فک کنم این بود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=3670

مرسی لطف کردی Heart Heart

چقدرررررر آشناست
چقدرررر >.<
و چقدر حرصیِ که حافظم یاری نمیکنه . هم آیدیش آشناست هم آواتارش
سینا یا احسانو یادته؟ آیسان . پانیذ ؟
سروش دوست پسر آرمینا نبود ؟
وای من هیچی یادم نیست ):
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Uɴᴛɪᴛʟᴇᴅ
(27-06-2021، 0:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 0:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=177399
زندونه یا هتل؟lol

دوست داری بری اوین؟

اگه مسیرم بخوره چرا که نه

@فرنودِ بن گیومرث
پیس پیس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
(27-06-2021، 0:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 0:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست داری بری اوین؟

بخش سنگ شکنی با کلنگ تازه تاسیس شده مخصوص وی آی پیا:>
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-06-2021، 0:35)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 0:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخش سینگ نداره؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(27-06-2021، 0:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 0:35)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخش سینگ نداره؟
نهه ولی بخش معاشره با سعید طوسی رو داره...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-06-2021، 0:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدرررررر آشناست
چقدرررر >.<
وای من هیچی یادم نیست ):
یادم نمیاد اینارو Big Grin Big Grin

آره دوست پسرش بود یه زمانی Telegh_01Telegh_01Telegh_01

اون آرمینا که میگی اسم واقعیش سارا بود الانم دارم اینستاشو هنوزم گاهی پی ام میدیم بهم Telegh_02
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*

دوست داری بری اوین؟

@فرنودِ بن گیومرث
پیس پیس

اتفاقاً الان تو صفحه‌ت بودم می‌خواستم پ.خ بدم دیدم که حرفی ندارم بزنم تازه عنوان هم نمی‌دونستم چی بذارم گفتم بی‌خیال.
دیدیم عه تگ کردی.
پیس پیس به خودت.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
اه حیف شد):

(27-06-2021، 0:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقاً الان تو صفحه‌ت بودم می‌خواستم پ.خ بدم دیدم که حرفی ندارم بزنم تازه عنوان هم نمی‌دونستم چی بذارم گفتم بی‌خیال.
دیدیم عه تگ کردی.
پیس پیس به خودت.

My head is filled with parasites
Black holes cover up my eyes
I dream of you almost every night
Hopefully I won't wake up this time
I won't wake up this time

+
معلومه قفلی زدم روش؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-06-2021، 0:38)Uɴᴛɪᴛʟᴇᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2021، 0:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدرررررر آشناست
چقدرررر >.<
وای من هیچی یادم نیست ):
یادم نمیاد اینارو Big Grin Big Grin

آره دوست پسرش بود یه زمانی Telegh_01Telegh_01Telegh_01

اون آرمینا که میگی اسم واقعیش سارا بود الانم دارم اینستاشو هنوزم گاهی پی ام میدیم بهم Telegh_02
سینا رو باید بشناسی
از معدود ۲۰۱۲ ها بود که از اولم مدیر بود اینجا . آیدیش B I N A M بود
احسانم همینطور
عه اسمش سارا بود؟
فکر کنم باهام خدافظی کرد و گفت میخواد بره دانشگاه و دیگه نمیاد
چون جفتمون اسممون آرمینا بود دوست شدیم
جفتمونم مثل اینکه دروغ گفته بودیم ._.
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان