امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(26-06-2021، 23:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 23:07)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوی فرند حرامه برادر._.

من دارم._.
میرم جهنم؟._.

هر کیو و اعتقاداتش
برا من حرامه._.

(26-06-2021، 23:08)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 23:07)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوی فرند حرامه برادر._.

پس صیغه کنید وان نایت استند یا وان مانث استند کنید.
ازدواج چیه.

صیغه از نظر من اشکالِ شرعی داره._.
و چیز چرتیه.__________________.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
آگهی
(26-06-2021، 23:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 23:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم._.
میرم جهنم؟._.

هر کیو و اعتقاداتش
برا من حرامه._.

جدی می‌گی؟
(26-06-2021، 23:09)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 23:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کیو و اعتقاداتش
برا من حرامه._.

جدی می‌گی؟

بعله
من یه نمه میشه گفت مذهبی ام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:

من دارم._.
میرم جهنم؟._.

هر کیو و اعتقاداتش
برا من حرامه._.

آها._.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط моои ، Mohlek

من دارم._.
میرم جهنم؟._.

هر کیو و اعتقاداتش
برا من حرامه._.

(26-06-2021، 23:08)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس صیغه کنید وان نایت استند یا وان مانث استند کنید.
ازدواج چیه.

صیغه خودش شرعیه. اگه اعتقاد داری باید بدونی بخشی از اعتقاداتته.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، моои ، Mohlek
(26-06-2021، 23:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 22:47)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تگ کن یه مدیرو داداش حال ندارم به مولا
ن داداش خودمم حالشو ندارم
این دم آخر سر کی دو کامه مارو خط خطیمون کردن ...
(26-06-2021، 22:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@musalick
حسام ما نفرین شدیم؟
چرا باید اینجوری بشه؟ها؟
این خدا چرا کلیک کرده روما؟ ._.
چیشده داش ؟ باز کسی مرده ؟

(26-06-2021، 22:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برات جنس میارم ارزشش 2 میلیارده بعد 50 هم ازم میگیری؟
رو نیست که:*
باعش بابا نخواستیم اصن :v
اون دو میلیاردو هم بزن به حساب بعدا میدم Telegh_01

پسر خالم...خودکشی کرد =)
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(26-06-2021، 23:05)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 23:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم خارجیم :>>>>
نه کنیز جدیدتِ؟

خیر Telegh_01

هنوز بهم میگه سفیر

با چشمایِ ایرانیت میبینی
منو تو روبیک ان بلاک کن بیا عکسشو بفرس ببینم:vv
 سپاس شده توسط Mohlek
من هیچ وقت نفهمیدم این صیغه بدرد چی میخوره
اصن چ نفعی داره همش ضرره
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
(26-06-2021، 23:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کیو و اعتقاداتش
برا من حرامه._.

صیغه خودش شرعیه. اگه اعتقاد داری باید بدونی بخشی از اعتقاداتته.

از نظر من تاکید میکنم از نظر من اشکال شرعی داره._.
مگه بازیه ۲ ساعت صیغه کنی بعد تموم شه و هر کی بره سراغ زندگیش تهش بگیم خدا و اسلام گفته:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، فرنودِ بن گیومرث
(26-06-2021، 23:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 23:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن داداش خودمم حالشو ندارم
این دم آخر سر کی دو کامه مارو خط خطیمون کردن ...
چیشده داش ؟ باز کسی مرده ؟

باعش بابا نخواستیم اصن :v
اون دو میلیاردو هم بزن به حساب بعدا میدم Telegh_01

پسر خالم...خودکشی کرد =)
خود کشی کرد
چون داشت !
ولی ما نداریم واس اینکارا ...
میترسیم ...
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان