امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(26-06-2021، 20:48)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهم برخورد

از کدوم حرفم ؟ Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪
آگهی
(26-06-2021، 20:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 20:48)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گل زدی؟ ((:
بده چنلو سلطان

والا ترکیبی زدم
چشم مشتی

پی وی رد کن بیاد
چی چرا جواب نمیدی بگو چرا ریپ نمیکنی (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(26-06-2021، 20:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 20:48)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهم برخورد

از کدوم حرفم ؟ Telegh_01
از حرفففف تو ن._.
از حرکت زشت ملت._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، Mohlek
(26-06-2021، 20:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 20:45)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا
الان تو عکس خلاقانه من برا اون اَبر ک تو دستمه خیلی زحمت کشیدم
ی چیزه کوچیکه ولی چشممو پاش گذاشتم
رفیق خودم سپاس نزده|:
دلت میخواد خفشون کنی =))
ولی خب نسل اینام منقرض میشه ...

(26-06-2021، 20:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک عالم چ خبره؟@_@
من از الان بگما من همینجوری دستمو میزنم رو سپاس دیگه نگا نمیکنم کدوم شد کدوم نشداااا
ن بابا :V
پوستتون خراب نشه حاج خانوم :v
قربان شما
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪ ، Mohlek
@Musalick

سلطاااان
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(26-06-2021، 20:50)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 20:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا ترکیبی زدم
چشم مشتی

پی وی رد کن بیاد

رد کردم سلطون
Bb7
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، شـــقآیــق
(26-06-2021، 20:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 20:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اگه همه رو لایک کنی سوء تفاهم ایجاد میشه
عا منم کلا تا یه ماه پیش عقیدم همین بود
عکس هیعچ کدوم از دخترارو لایک نمیکردم کلا
ینی یه حالتی اینکار واسم بی ارزش بود
وقتی لایک کنم این چه معنی رو میرسونه ؟
ینی ازت خوشم اومده ؟!
ولی خب کشیدم زیرش ...

اره خیلی زشته
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(26-06-2021، 20:44)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 20:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا خب نشین دیگه

داداشمو ب راه خلاف نکشون

نشستن نه نشسته یعنی کثیف خوردم
فتحه ایی کسره ایی کوفتی بزار خب Telegh_01

(26-06-2021، 20:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
باز پره ننه جان
پرههه پرهههه پرهههه پرههه
پرهههه

امان بده@_@
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(26-06-2021، 20:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 20:50)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پی وی رد کن بیاد

رد کردم سلطون
Bb7

کارت درسته یه پکم ازون بده به ما
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(26-06-2021، 20:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 20:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اگه همه رو لایک کنی سوء تفاهم ایجاد میشه
....|:

باور کن. به کسایی که همه رو لایک میکنن اعتماد نکن
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان