امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(26-06-2021، 19:06)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 19:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دَلااام خوبیم^_^*

همیشه خوب باشی عسل ^^*

(26-06-2021، 19:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به. سلام.

خوشمان نیامد استقبال گرمی نبود -_-
حیفِ من که اینهمه مدت شخصیت اصلی داستانت بودم -_-

باید در واقعیت می دیدید که دورِ افتخار زدم به یمن ورود شما.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Thyme
آگهی
Don't kill me, just help me run away
From everyone, I need a place to stay
Where I can cover up my face
Don't cry, I am just a freak
I am just a freak
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-06-2021، 19:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I am just a freak

چی کار می‌کنی فریک؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-06-2021، 19:06)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 19:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییی سلامممم
خوبیییی31

وای شقااااا >_<
قبونت بشم تو خوبی؟

دلم تنگگگگگگ شدههههههههه بودددد3129
من خوبمممممم40
چخبر چ میکنی29
(26-06-2021، 19:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 19:03)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گ.و.ه نخورمcry girl

وایییی نه
گریه نکن
منم گریم میگره
چشممممم16
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط Thyme ، *Aɴѕel* ، Medusa
(26-06-2021، 19:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 19:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I am just a freak

چی کار می‌کنی فریک؟

دارم سبرینا میبینم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa ، شـــقآیــق
سلام قشنگا.
 سپاس شده توسط Thyme ، فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(26-06-2021، 19:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ و کوفت -_-
بی معرفت کصافد -_- آی میسد یو -_-
میس یو تووووcry girlcry girlcry girl Heart
تشریف بیار پ.خ آیدی تل بده -_- زود تند سریع ._.
20
Unknown
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» 99
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(26-06-2021، 19:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 19:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی کار می‌کنی فریک؟

دارم سبرینا میبینم

بزن شبکه سه داره پور چیز آم فوتبال نشون می‌ده.
:دی
خیلی قشنگ بازی می‌کنه ولز.
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
با سپاس ندادن شاخ نمیشوید
 سپاس شده توسط Medusa ، فرنودِ بن گیومرث ، شـــقآیــق
(26-06-2021، 19:11)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام قشنگا.

سلام خوشگله.
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان