امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(25-06-2021، 17:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش شرمنده نکن ما رو.
از کم توفیقیِ ما بوده خوشگله.

آره یه چند وقت نبودم منتظر بودم دلگیری ها رو رفع کنم اوّل بین خودم و چند تن از افراد  بعد بیام بین جمع.

اشکال نداره داداش توی ذهنت تگ کردی.

احوالِ شریف؟
فداتیم دادا
اصن فلش به همین درگیری هاش هنو پابرجاس بزرگوار
بیخبال اینام میگذره ...
خداییش توی ذهنم بودی
آره بابا. همچو دعوا های زن و شوهر مآبانه که پایه های رابطه رو مستحکم تر می‌کنه.
چه چرتی گفتم. :/

آره داداش می‌دونم.
چه خبر؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
آگهی
(25-06-2021، 17:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فداتیم دادا
اصن فلش به همین درگیری هاش هنو پابرجاس بزرگوار
بیخبال اینام میگذره ...
خداییش توی ذهنم بودی

آره داداش می‌دونم.
چه خبر؟
هلاک ادبیاتتم Telegh_01

والا سلامتیت
حوصله ها سر رفته و نمیدونیم چه کنیم !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(25-06-2021، 17:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره داداش می‌دونم.
چه خبر؟
هلاک ادبیاتتم Telegh_01

والا سلامتیت
:دی

چندی سریال ببین سرت گرم می‌شه‌.
چند سالته شوما برار؟
(25-06-2021، 17:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره داداش می‌دونم.
چه خبر؟
هلاک ادبیاتتم :telegh_01:

والا سلامتیت

حاجیی
شیرینی ازادیت کو؟
فلافل بخر پخش کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(25-06-2021، 17:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلاک ادبیاتتم Telegh_01

والا سلامتیت

چند سالته شوما برار؟
والا سریال من فقط یه بره ناقلا دوس دارم
ینی نمیدونم این چه داستان و حکمتیه پشتش که کلا کف بره ناقلام Telegh_01

یه ۱۶ سالی هس از خدای عز و جل عمر گرفتیم اخوی

(25-06-2021، 17:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلاک ادبیاتتم Telegh_01

والا سلامتیت

حاجیی
شیرینی ازادیت کو؟
فلافل بخر پخش کن
وقتی تگت کردم یه جواد یساری گذاشتم زیرش فول سم
همون شیرینتون بود دیگه Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(25-06-2021، 17:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند سالته شوما برار؟

(25-06-2021، 17:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجیی
شیرینی ازادیت کو؟
فلافل بخر پخش کن

هی گدا=/
برو برو
(25-06-2021، 17:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی گدا=/
برو برو
قناعتت بدجور بالاس دیگه تقصیر ما ننداز :v
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
@Musalick
ببین من مدیرت بودم من نقی معمولی ط و آرمیتا رو آزاد کردم شیر فھم شد
اوفتاد
 سپاس شده توسط Mohlek ، моои ، شـــقآیــق
(25-06-2021، 17:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
اوفتاد
آره حاجی یه قدردانی ویژه ازت به عمل باید بیاریم :v
شما چطوری ؟ خوبی ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shahid
(25-06-2021، 17:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2021، 17:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
اوفتاد
آره حاجی یه قدردانی ویژه ازت به عمل باید بیاریم :v
شما چطوری ؟ خوبی ؟

خخخخخ فدات
شوخی کردم
ط خوب باشی ما ھم خوبیم
از سید خبر داری؟
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان