امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱»

مادر کوسه دودودو
مادر کوسه دودودو
مادر کوسه دودودو
مادر کوووووسسسه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، shghyegh
آگهی
(19-06-2021، 22:08)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررر

جان؟ دهنتون سرویس باز شروع کردین؟
@musalick توضیح بدهههههه
@THEDARKNESS مهدی تو دیشب حالت خوب نبود...چیکار کردی؟

چرا بو فلفل میاد؟؟؟

25r3025r3025r3025r30
به شدت داره بو کرم ب مشامم میخوره
میشه توضیح بدی
ی سوال بود
چرا همه رو خنجر ب دست کردی تو

منظورت متوجه نشدم -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
پدررر کوسه دودودو
پدر کوسه دودودودو
پدر کوسه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(19-06-2021، 22:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم چه داستانیه که یه گوشه نشستم کاری هم ندارم
آخرش همه چی میفته گردن من Telegh_01

بیعشور ...
میکنمتا
توچه : لطفا ضمه ها را با فتحه جایگزین کنید که داستان نشه Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(19-06-2021، 22:09)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود برتو

نمیدونم...خیلی حذف شدن از لیست دوستام...نمیدونم چرا

آخیش خوب زودتر بگو داداش
فکر کردم داری میری
بخدا اگ بدون خداحافظی از من میرفتی حلالت نمیکردم

نه باو...کجا برم ._.

(19-06-2021، 22:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیعشور ...
میکنمتا

هم منم
توچه دوستان! توجه نه !! توچه!
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-06-2021، 22:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:09)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخیش خوب زودتر بگو داداش
فکر کردم داری میری
بخدا اگ بدون خداحافظی از من میرفتی حلالت نمیکردم

نه باو...کجا برم ._.

(19-06-2021، 22:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میکنمتا

هم منم
شب بیا خشکه حساب کنیم با هم 4fvf
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(19-06-2021، 22:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی دمپاییایی دارم از صدتا ماهیتابه بدتره خواهر خودش میدونه 4fvf

نگا نگا باز داری تو ملع عام منو تهدید میکنی حواستو جم کن Telegh_01
الان پیام بالاتو باور کنم یا پایینو ؟ Telegh_01

شتتتتتتتتت عالی بودددد Telegh_01

اینقد ریز بین نباش فقط خیلی ارومو بی حاشیه بحثو عوض کن Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-06-2021، 22:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باو...کجا برم ._.

هم منم
شب بیا خشکه حساب کنیم با هم 4fvf

یکم تف داری بم بدی؟ عامو تفوم خشک شده ._.
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-06-2021، 22:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادر کوسه دودودو
مادر کوسه دودودو
مادر کوسه دودودو
مادر کوووووسسسه

هیچوقت تا حالا اینجوری بش نگا نکرده بودم Telegh_59 Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
(19-06-2021، 22:06)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2021، 22:04)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سید
ط چرا از لیست رفقام رفتی بیرون؟

ی بار گفتی یادم رف اسمتو ی بار دیگ بگو

آبجی اشتباھی ب من جواب دادی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان