امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد || نسخه ۴40

رهبر کره شمالی صنعت کی پاپ را یک سرطان رسانه ای نامید و ضمن ممنوع کردن آن خاطر نشان کرد که کی پاپ در حال ترویج فرهنگ کره جنوبی در سراسر جهان است ...

همیشه با رهبر کره شمالی حال میکردم ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق ، م‍حمّد
آگهی
(15-06-2021، 18:10)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2021، 16:33)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب خیلی ممنون از نظرتون

ویلن های واقعی سیبیل دارن

پس چرا جوکر نداشت؟

اون الکیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(15-06-2021، 18:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهبر کره شمالی صنعت کی پاپ را یک سرطان رسانه ای نامید و ضمن ممنوع کردن آن خاطر نشان کرد که کی پاپ در حال ترویج فرهنگ کره جنوبی در سراسر جهان است ...

خاک تو سرش

(15-06-2021، 17:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2021، 17:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهااا پس من اشتباه مینوشتم فک کردم میگی black sun :/
حتما میبینم

نه نه نه black swan
قو سیاه
حتما ببین
عه اییینو زیاد شنیدم تعریفشو
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _sehun_ ، Mohlek
@*VENUS*
:^
 سپاس شده توسط *VENUS*
(15-06-2021، 13:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2021، 11:54)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2mo5 aahpouvahidrk2mo5

گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 128

چیزی گفتی ؟ :v
اره گفتم

با عمت میخوای چه گلطی کنی

(15-06-2021، 13:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2021، 13:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینه که هست v:
چاقو میکشم چون زورم زیاده :V

دوست داری محرومیتت چند ماه باشه ؟ ^^

من بگم من من Bd1
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(15-06-2021، 18:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2021، 18:10)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرا جوکر نداشت؟

اون الکیه

گاس تو بریکینگ بد هم ریش نداشت

(15-06-2021، 18:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باهات موافق نیستم، هرکسی علایق و سلایق خودشو داره (سپاس)
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_ ، Mohlek
@شـــقآیــق
مرسی که اون همه نت برای چرت و پرتای ما مصرف کردی *-*
ولی بهم خیانت نکنیا :_
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-06-2021، 0:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه

خاطره تخمه ای که هر وقت بادت بیاد اعصابت داغون شه ؟
خیلی رو این کلمه فکر کردم خیلیی
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، Mohlek
(15-06-2021، 18:35)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@شـــق آیــق

فداتشممم26
چرتو پرت نبود ک26
اتفاقا کارت داشتم ._.
خوب شد یادم افتاد._.
نننن من خیانتTelegh_46ن ن ن فقط تو فقط تو فقط خودتو عشقس22
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ßяɪcε
(15-06-2021، 18:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2021، 18:35)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@شـــق آیــق

فداتشممم26
چرتو پرت نبود ک26
اتفاقا کارت داشتم ._.
خوب شد یادم افتاد._.
نننن من خیانتTelegh_46ن ن ن فقط تو فقط تو فقط خودتو عشقس22

اره صرفا برای عوض شدن حالمون بود ((;
جان جان .. هر جا خواستی بیا هستم ❤
ماچ بهت :*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان