13-06-2021، 23:08
دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم
کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم
|
مُـشـاعِـرِه نُـسـخِـه [ 4 ] |
||||||||||||||||||||||||||
13-06-2021، 23:08
دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم
14-06-2021، 9:13
می نوش که عمر جاودانی اینست
خود حاصلت از دور جوانی اینست هنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست
14-06-2021، 10:27
تو همانی که دلم لک زده لبخندش را
او که هرگز نتوان یافت همانندش را منم آن شاعر دلخون که فقط خرج تو کرد غزل و عاطفه و روح هنرمندش را ..
14-06-2021، 11:22
ای کسوت زیبایی بر قامت چالاکت
زیبا نتواند دید ، الا نظر پاکت گر منزلتی دارم بر خاک درت میرم باشدکه گذر باشد یکروز بر آن خاکت دانم که سرم روزی درپای توخواهدشد هم در تو گریزندم دست من و فتراکت ای چشم خرد حیران درمنظر مطبوعت وی دست نظر کوتاه از دامن ادراکت گفتم که نیاویزم با مار سر زلفت بیچاره فروماندم پیش لب ضحاکت مه، روی بپوشاند خورشیدخجل مانَد گر پرتو روی افتد بر طارم افلاکت گرجمله ببخشایی فضلست بر اصحابت ور جمله بسوزانی حکمست بر املاکت چندانکه جفاخواهی میکن که نمیگردد غم گرد دل سعدی با یاد طربناکت
14-06-2021، 12:22
تا مست نباشی نبری بارِ غمِ یار
آری شترِ مست، کِشد بارِ گران را ای روی تو آرامِ دلِ خلق جهانی بی روی تو شاید که نبینند جهان را
14-06-2021، 12:40
اصلا سفر بہ کرب و بلا احتیاج نیست
زل میزنم بہ عکس حسین مست میشوم
می برم تا که در ان نقطه دور
شستشویش دهم از رنگ نگاه شستشویش دهم از لکه عشق زین همه خواهش بی جا و تباه ز تو دورش سازم
14-06-2021، 15:34
(14-06-2021، 12:40)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مِی خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب چون نیک بنگری همه تزویر می کنند
14-06-2021، 18:00
دل ربودی از من دل مرده با چشم خمار
بردی آرام از دلم ، جـانم نمودی بی قرار رفتی وآتش زدی برجان محزون تا ابد مات و مبهوتم کُنون در التهابی ماندگار
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
مُـشـاعِـرِه نُـسـخِـه [ 3 ] |