08-04-2021، 20:40
و چون بندگان من از تو در باره ى من بپرسند،بگو که من نزديکم و به ندای کسی که مرا بخواند پاسخ می دهم .
بقره آیه ۱۸۶
|
یکی دو آیه از قرآن |
||||||||||||||||||||||||||||||||
08-04-2021، 20:40
و چون بندگان من از تو در باره ى من بپرسند،بگو که من نزديکم و به ندای کسی که مرا بخواند پاسخ می دهم .
بقره آیه ۱۸۶
08-04-2021، 20:53
مَنْ کانَ یُریِدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِیعاً
کسى که خواهان عزت است عزت یکسره از آن خداست
13-04-2021، 16:46
لا تَقْنَطُوا»
مأیوس نشوید
26-04-2021، 19:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-04-2021، 19:23، توسط •ДmịrHoSsiŋ•.)
إِنَّ اَلَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا اَلصّالِحاتِ سَیجْعَلُ لَهُمُ اَلرَّحْمنُ وُدًّا
مسلّماً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایستهء انجام داده اند، خداوند رحمان محبّتی برای آنان در دلها قرار می دهد! مریم-۹۶
26-04-2021، 20:34
آيه ۱۹ سوره نساء كه میفرمايد: «یَا أَیُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ یَحِلُّ لَكُمْ أَن تَرِثُواْ النِّسَاء كَرْهًا وَلاَ تَعْضُلُوهُنَّ لِتَذْهَبُواْ بِبَعْضِ مَا آتَیْتُمُوهُنَّ إِلاَّ أَن یَأْتِينَ بِفَاحِشَةٍ مُّبَیِّنَةٍ وَعَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ فَإِن كَرِهْتُمُوهُنَّ فَعَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَیْئًا وَیَجْعَلَ اللّهُ فِيهِ خَیْرًا كَثِيرًا؛ يعنی اى كسانى كه ايمان آوردهايد براى شما حلال نيست كه زنان را به اكراه ارث بريد و آنان را زير فشار مگذاريد تا بخشى از آنچه را به آنان دادهايد [از چنگشان به در] بريد مگر آنكه مرتكب زشتكارى آشكارى شوند و با آنها به شايستگى رفتار كنيد و اگر از آنان خوشتان نيامد، پس چه بسا چيزى را خوش نمىداريد و خدا در آن مصلحت فراوان قرار مىدهد.»،
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِى عَنِّى فَإِنّى قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الْدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِى وَ لْيُؤمِنُوا بِى لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ
و هرگاه بندگانم از تو درباره من پرسند (بگو همانا من نزدیكم؛ دعاى نیایشگر را آنگاه كه مرا مىخواند پاسخ مىگویم. پس باید دعوت مرا بپذیرند و به من ایمان آورند، باشد كه به رشد رسند.
12-06-2021، 11:07
وَ لَقَد ْنَعْلَمُ أنَّک یَضیقُ صَدْرُکَ بِما یَقُولُونَ
و ما می دانیم سینه ات تنگ می شود از انچه می گویند سوره حجر/آیه ۹۷
12-06-2021، 14:24
قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را میبخشد، كه او آمرزگار مهربان است
13-06-2021، 13:00
وَمَا أَصَابَکُم مِّن مُّصِیبَهٍ فَبِمَا کَسَبَتْ أَیْدِیکُمْ وَیَعْفُو عَن کَثِیرٍ ﴿الشورى: ٣٠﴾
و هر مصیبتی که به شما برسد از کار و کردار خودتان است، و او از بسیاری [گناهان] در میگذرد
21-06-2021، 13:35
انَّ مَــعَ العُســـرِ یُســـری
همانــا با هرسختـــی ، آســـانی اســت
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|