امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9

(07-06-2021، 10:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 10:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووو چه خبرا امروز که اینقدر با غلظت گفتی عالیییییی ^^
منم خوبم . ناهارمو درست کردمو دارم میرم درس بخونم >.<
فقط منتظرم امتحانام تموم شه
از دنده راست پاشدم امروز Big Grin
بهاررر من ی کمک می‌خوام:ngh:
گفتی ناهار یادم افتاد:ngh:
برنج یادم بده چجوری درست کنم:ngh:

منم امروز می‌خوام کارامو تموم کنم آخر ترم شدBb2
بالاخرههههههه یک روز رسید که هممون از دنده راست بیدار شدیم lollll

خب خب خب .
برنج دو مدله . برنج کَته یا آبکش ؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
یعنی من تا ساعت یک و نیم از شدت ذوق زنده میمونم؟*-* لی هم بعد چند سال هست*-*
@لــــــــــⓘلی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(07-06-2021، 10:06)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 10:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما چطوری دلبرکم؟!
چه خبرا؟

واای ک الان خاستم تگت کنم ^^
خوبم شما خوبی؟!❤️
سلامتی .. دلتنگ شما بودم زیباجان ^.^

*-*
تو همیشه اینقدر مهربونی آیا ؟
من عالیم
پ.خ تو چک کن . >.<
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(07-06-2021، 10:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 10:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دنده راست پاشدم امروز Big Grin
بهاررر من ی کمک می‌خوام:ngh:
گفتی ناهار یادم افتاد:ngh:
برنج یادم بده چجوری درست کنم:ngh:

منم امروز می‌خوام کارامو تموم کنم آخر ترم شدBb2

خب خب خب .
اره واقعاTelegh_46Telegh_01
جفتشTelegh_39
می‌خوام آشپزی یاد بگیرمTelegh_39
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
@"ʟeмoи"
تبریک میگم(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق ، ѕααяeη
(07-06-2021، 10:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 10:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خب خب .
جفتشTelegh_39

اهاااا
خب پس بگو چه غذایی میخوای درست کنی که من متناسب با اون بگم چجوری برنج درست کنی ^^

(07-06-2021، 10:08)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʟeмoи"
تبریک میگم(:

آقا پرهام چطوره ؟ ^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(07-06-2021، 10:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 10:08)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʟeмoи"
تبریک میگم(:

آقا پرهام چطوره ؟ ^^
شکر خدا بد نیستیم
شما چطوری؟(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(07-06-2021، 10:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 10:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جفتشTelegh_39

اهاااا
خب پس بگو چه غذایی میخوای درست کنی که من متناسب با اون بگم چجوری برنج درست کنی ^^

عدس پلو:ngh:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
(07-06-2021، 10:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی من تا ساعت یک و نیم از شدت ذوق زنده میمونم؟*-* لی هم بعد چند سال هست*-*
@لــــــــــⓘلی

بله عزیزم زنده میمونی (: نموندی هم ی چک میزنم بپری یهو :/
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(07-06-2021، 8:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 6:09)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفم ناامیدت میکنم ولی جوراباش ):

خااااااااک:/
اینقد عاشق جوراب زنبوری ای؟:/
بیا خودمم دارم بگیر ببر)=
.__.
ن من اونو میخوام
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان