امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد || نسخه ۴۳9

(07-06-2021، 9:36)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 9:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترای مو فر زیر 160 سانت رو راه نمیدن خارج

بهونه نیار باید منو ببرییییین aah

اصن پسرای بالای ۱۸۵ رو هم را نمیدن Big Grin

ههه نخیر خوشتیپارو راه میدن

(07-06-2021، 9:37)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 9:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترای مو فر زیر 160 سانت رو راه نمیدن خارج

همانطور که می دانید کار پزشکی از حساسیت بالایی برخوردار بوده و به طور مستقیم با جان بیماران در ارتباط می باشند. به همین دلیل پزشکان برای مهاجرت به کشور های دیگر در ابتدا بایستی مدارک خود را در سازمان های مربوطه در آن کشور معادل سازی نمایند و بعد از انجام معادل سازی در صورت تأیید می توانند برای کار و تحصیل اقدام نمایند.
بیا فقط باید دانشگاهت معتبر باشه اونور تایید بشه و مدرکت تبدیل بشه

خب اونور فقط دانشگاهای بین المللی رو تایید میکنن:/
الهی چیزی ک میگی درررررررست باشه^^
همانطور که می دانید کار پزشکی از حساسیت بالایی برخوردار بوده و به طور مستقیم با جان بیماران در ارتباط می باشند. به همین دلیل پزشکان برای مهاجرت به کشور های دیگر در ابتدا بایستی مدارک خود را در سازمان های مربوطه در آن کشور معادل سازی نمایند و بعد از انجام معادل سازی در صورت تأیید می توانند برای کار و تحصیل اقدام نمایند.
اینو ببین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط моои ، shghyegh ، شـــقآیــق
آگهی
(07-06-2021، 9:37)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 9:20)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روح و اینا رو ولششش:/ ولی بعد ۵ سال من میشم ۲۲ سال :/ پزشکی هم ۷ ساله میشم  ۲۹ :/ یک سال هم کنکور تخصص خوندن میخاد میشم ۳۰ :/ ۴ سال هم خود تخصص میشم ۳۴:/ کی زندگی کنم اونوقت؟

میتونی پزشکی نری

ولی پزشکی میخوااااااااام:/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(07-06-2021، 9:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 9:37)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونی پزشکی نری

البته بعید میدونم اصلا بتونی قبول شی. کسی که پزشکی بخواد قبول شه وقت اینجا اومدن نداره
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@THEDARKNESS
خب خوبه پس من شرایطشو دارم
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(07-06-2021، 9:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 9:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته بعید میدونم اصلا بتونی قبول شی. کسی که پزشکی بخواد قبول شه وقت اینجا اومدن نداره

نمیدونم شاید امسال قبول نشم ولی تهش قبول میشم:/
در ضمن ت تو زندگی من نیستی ک بدونی من چقد میخونم و از کی خوندم و قضیه ام چیه :/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(07-06-2021، 9:42)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 9:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم شاید امسال قبول نشم ولی تهش قبول میشم:/
در ضمن ت تو زندگی من نیستی ک بدونی من چقد میخونم و از کی خوندم و قضیه ام چیه :/

اوکی. موفق باشی.
ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، شـــقآیــق
(07-06-2021، 9:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 9:27)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بخوام برم خارج اول باید برا عمومی دانشگاه بین المللی قبول شم ک دانشگاهای خارج مدرک عمومیمو بپذیرن:/

نه مدرک ایران معتبره همه جا تبدیل میکنن. فقط مدرک زبانت مهمه

سلام بحث شیرین مهاجرت منم وارد می شوم
بستگی به دانشگاه مقصد داره که ایلس میخواد یا تافل
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
اصن من میرم گارسون میشم فقط بزارین برم منننن Telegh_59
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، آمین
(07-06-2021، 9:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2021، 9:26)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گوگولی
خوبی

سلام عزیزم ^^
من خیلی خوبم
تو خوبی؟

(07-06-2021، 9:26)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخیرررر4xv

عه! عشقِ منم که اینجاست کههههه *-*
چطورییییی ؟؟؟
فدای توووو29
عالیییییییییی 22
تازه بیدار شدمbathtime
تو خوبی؟؟
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط shghyegh ، *VENUS*
من اومدم همه رفتن:/
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان