(06-06-2021، 18:08)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2021، 18:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیشرفت داشتی :v
از عجب به متن آهنگ رسیدی !
میخاسم بگم نود پ.خ
گفتم اول اهنگ بذارم هرکی ریپ زد ب همون میگم نود بده 
دیشب به دو نفر اخطار دادم
میخوای سومیش باشی ؟ :>
(06-06-2021، 18:08)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2021، 18:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیشرفت داشتی :v
از عجب به متن آهنگ رسیدی !
توهم دقت کردی؟ اصلاً زبون باز کرده بچه.
اره روش باز شده :>
یَخشم آب شده
(06-06-2021، 18:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2021، 18:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عه وا ..!
چرا؟ چرا قهر ؟ چرا ناراحت؟ ):
بهش بگو بیاد !
سر همون چرتو پرتا
دارم شمارشو..واتساپ نداره._.
ای بابا ):
چقدر دوست داشت مدیر بشه.. کاش بود و الان میدید ):
(06-06-2021، 18:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها
بالاخره چنل اهنگ زدم {{:
هر کی دوست داره بیاد پ.خ لینکشو میدم
Awwwww ^^
من من من مننننننننننن