امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.sargarme.com/attack-on-titan-story-and-world-explained/?utm_medium=cpc&utm_source=mediaad&utm_content=165875&utm_campaign=sargarme_native&utm_term=magerta.ir&utm_ma=48e37b24-de46-45c6-80d2-ef38019543ea
بشینید اینو بخونید
خیلی جالبه
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek ، شـــقآیــق ، •ДmịrHoSsiŋ•
آگهی
(05-06-2021، 21:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا
اون شبش رفتی به باران گفتی دیگه پیام نده به وحید
دو روز بعدش رفتی تو ناشناس این متنو نوشتی :
اگه دوس دارم مال خودم باشی
اگه دوس دارم زود پیامامو سین کنی
و از همه مهمتر : اگه دوس ندارم کسی بجز من بات حرف بزنه
ینی دوستت دارم!

بعد از مدت کوتاهی تو گ.آ سیصد و نود و خورده ای به باران گفتی اگه دیگه به وحید پیام ندی از بلک لیستم بیرون میارمت
نشون به اون نشون که امیرم پستتو سپاس زد
الانم حتی به لیمو (اسمه ناموصا!) رفتی پفتی باران میخواد با وحید باشه!
این حرف خودشه
تگت کرده بود و اینو گفته بود
بعد میگی ما هیچ کاری نکردیم ؟
دلیل اینکه پروفایلت از سیاه اومد آبی هم همیناس
کرمات یکی دو تا نیس که

اقای محترم//:
منو رامونا اون زمان رفیق بودیم به رامونا گفتم
چرا چرتو پرت میگی؟///:

خب همینه دبگه
تا یچی میشه میرین پشت سر ملت تفت میدین و میمالین
بعدش ننه من غریبم بازی در میارین!
حقیقتا وقتی دیدم لیمو (اسم که نیس که... ) اون حرفو زده آتیش گرفتم و مجبورم اینارو بگم یکم خنک شم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-06-2021، 21:38)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:37)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگرم بگیره ایراد خوب میگیره ((:
شما ب دل نگیر جیگر

ب دل نگرفتم ولی خدایی الکی ایراد میگیره:/
بیچاره خانوادش :/

ایراداش همیشه ب صلاح من بودهTelegh_46همیشه هم بهم کم کرد ایراداشTelegh_46
ظاهر بین نباش دیگه:ngh:
بشه خوبیه:ngh:
رفیق منه اینجوری دیگه:ngh:
(((:

•ناشناس•
(05-06-2021، 21:36)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:35)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کی ایراد گرفتم. گفتم خوبه که

نور صفحه رو ۱۰۰ ایراد نبود؟:/

نه پیشنهاد بود
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-06-2021، 21:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها یعنی پرهام برعکس متوجه شده .
اها اوکی گرفتم
ولی پرهام خیلی اصرار داشت اتفاقا که تو بهش گفتی نفسی از جانب من باعث بهم خوردن رابطه ی شما شده و حتی اینم گفته بودی که وحید حتی دیگه بهت سپاسم نمیده lol

یعنی همه ی اینا اشتباه متوجه شده پرهام؟
قضیه ی مدرک جمع کردن من علیه پرهام چیه؟
خدایا خداوندا من هنوز همه حرفارو دارمااا!!!
+
دیشب کلی مدرک فرستادی از حرفای ترلان و کوروش و ...
اونارو به عنوان مدرک جمع کردی!
منم گفتم بعید نیست با پرهام حرف بزنی و مدرک جمع نکنی
که کردی!D:::
من علیه پرهام مدرک جمع نکردم !
من فقط و فقط دروغای تورو نشون دادم
واقعا چی با خودت فکر کرده بودی آرمیتا؟
واقعا توقع داشتی بعد اون همه کاری که کردی و ۳ ماه هم ادامه دادی کاراتو ، من بازم ساکت بمونم؟ چی راجب من فکر کرده بودی ؟ یعنی به نظرت اینقدر احمق بودم؟ (:
باور کن بازم دوست نداشتم جلو همه دستت رو شه ولی چاره ای‌ برام نذاشتی .
پیش همه دروغ گفته بودی. لازم بود یکبار واسه همیشه، همینه ببینن قضیه چیه و نیان هی پ.خ ی من
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-06-2021، 21:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:34)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انکارش رو باور میکنی؟

دیگه اینقدر سابقش خرابه که شده چوپان دروغگو
معلومه که
به یکی دیگه هم گفته اینارو

نکشیمون راستگو
ببین من حتی مدرک هم فرستادم اما تو گفتی داره دروغ میگه
نیاز نیست خودنمایی کنی!
شما اگه اول دروغ نمیگفتین که من پشت سرتون غیبت میکنمو درغو میسازم داستان به اینجا نمیکشید!
حرفایی که به تو زدن به منم زدن
رفیقای من دخالت کردن عوض تو هم کل مردم دخالت کردن که میدونم اگه جا عوض بود نمیذاشتی کسی دخالت کنه
اما الان اشتباهای خودتو در نظر نمیگیری
دیگه حوصله بحث ندارم چون تو کوتاه بیا نیستی
من هرچی گفتم اول مدرکشو فرستادم بعد
اول خودتو اصلاح کن بعد بیا به من نظر بده
شب بخیر!
بچه ها
خواهش کردما(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(05-06-2021، 21:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://www.sargarme.com/attack-on-titan-story-and-world-explained/?utm_medium=cpc&utm_source=mediaad&utm_content=165875&utm_campaign=sargarme_native&utm_term=magerta.ir&utm_ma=48e37b24-de46-45c6-80d2-ef38019543ea
بشینید اینو بخونید
خیلی جالبه

اع یعنی چی خب سریالشو ببینینTelegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(05-06-2021، 21:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 21:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشینید اینو بخونید
خیلی جالبه

اع یعنی چی خب سریالشو ببینینTelegh_01

حوصله ندارم .-----------------------------------------------.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
خداییییی اون مدرک بودددددددد
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان