امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸

(05-06-2021، 13:04)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ?

سلام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(05-06-2021، 13:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 13:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی آبرومونو نبر ناموصا
عجیجم سگ کیه Telegh_01
اعی بابا
تا بوده همین بوده :v
برو من خودم اینجام :v
خیالت تخت
الان بیشتر نگرانم Telegh_01
ترکیب شما ها کنار هم !  
Telegh_01
اعی بابا:v
من چمه مگه
قیافه که دارم
روح جوانمردی هم در من موج میزنه :v
چیز بدی وجود داره که منع حضور من بشه ؟ :vvv
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
Wink 
(05-06-2021، 13:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 13:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف ک قول دادم بچه خوبی باشم:ngh:

آیی من قربونت برم ^-^

خدانکنه
ولی حیف شد من میخاستم دسته بندی کنم برا دوستان
امیدوارم روزی صابر عاقل شه و به ما بها بده البته خلایق هرچه لایق)): D:
 سپاس شده توسط Mohlek
(05-06-2021، 13:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من رفتم ..
شمارو به خدای متعال میسپارم
خدانگه دار :*

نه
الان اینا فلشخور رو به مکانی مستهجن تبدیل میکنن
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(05-06-2021، 13:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 13:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم بت محبت میکنم عجیجم تویی دیگه عجیجم
احسنت :v

بت گفتم سگ v:

خیلی دوستت دارم عجیجم vvvvv:
 سپاس شده توسط Mohlek
@"KᏙ¥றᏙƝ"
همکارت در گذشت تسلیت!

(05-06-2021، 13:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف ک قول دادم بچه خوبی باشم:ngh:

آیی من قربونت برم ^-^

(05-06-2021، 13:08)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب شرطی ک پیام هامو نخونی Telegh_01

اگ خوندی روی لینک های عکس نزنی Telegh_01

اصلا شک نکن ! به من اعتماد کننننن Telegh_01
بدو بدو رمزتو بدههههههههه
هر چن اسکرین شات هم بیاری منم میزنم زیرش Telegh_01
(05-06-2021، 11:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 11:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایسید من اسکرین شاتی دارم که تا حالا به هیچکس نشون ندادم:^

دیدی شما کوتاه نمیاین؟
زود نشون بده تموم شه این قضیه

(05-06-2021، 11:09)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند باربهت گفتم بس کن؟
ول کن؟
گفتم اشتی کن؟
نخواستی؟
چه تیکه های به بهار و منو رامونا انداختی؟
حیف پ.خ هامو پاکیدم وگرنه جوری میکوبیدمش تو صورتت ک بفهمی!
درسته من تو جریان نبودم ولی نظاره گر بودم
رامونا بهم گفت دوست داشتم یع رفیق داشته باشم که مثل خودم باشه ارمیتا یکم مثل خودم بود اما حیف از دستش دادم کاش دربرابر حرفاش ساکت میموندم نمیدونم چیا بهم گفتین فقط میدونم تو بهش گفتی عاشق وحید شدی و اون فاشش کرده حتی توی رمانتم خودت چندباری ذکر کردی و اشاره کردی اما اسمی نبردی!
تاحالا ساکت موندم اما از الان به شدت پشیمونم ک چرا پا درمیونی نکردم ک بفهمم ک چی شده!
عه پ.خ هاتو پاک کردی؟:vvv
من همه حرفاتو به وحید فرستادم!
هم خودم هم خودت پس ساکت شو دهن منم بیشتر از این باز نکن!
خیلی ممنونم ازت که برایش فرستادی باعث شدی حرفایی که زدم ازبین نره
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸ 71
(05-06-2021، 13:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 13:04)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ?

سلام ?

خوبی
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
 سپاس شده توسط Prometheus
(05-06-2021، 13:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 13:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت :v

بت گفتم سگ v:

خیلی دوستت دارم عجیجم vvvvv:
سگ زنته 4fvf
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان