امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸

(05-06-2021، 11:39)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 11:37)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسای فلشخوریا؟ نه.
عکسای آدمای واقعی از دنیای واقعی؟ شاید. ((((: 

ادم واقعای از دنیای واقعی و از سبزوار بخای خودم پرم Smile

فلش رو تو داری مطمعنم Smile

شیر ایت  Wink

نه، فلشخوریا رو شرمنده‌تم برار. باید همون پسررو پیدا کنیم، اونه که قدرت‌هاش فقط توی محدوده‌ی فلشخور کارایی داره نه بیشتر. (((: برنامه بچین گوشیشو بدزدیم، هرچی پیدا کردیم نصف‌نصف. 

(05-06-2021، 11:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پونزده سالم بود سیبیل داشتم

اونوقت میخواستی بیست سالگی عروس شی. ): تو هیچی عجله نداشتی جز این مورد. *اموجی سیگار*

(05-06-2021، 11:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشه
چرا واقعا همه نود دوست دارن؟!

چون نهایت چیزیه که گیرشون میاد.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
آگهی
(05-06-2021، 11:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 11:43)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک دنبال این حرفا نیسم  Sleepy

دروغ نگو میفهمم
میدونی خیلی بهتر میشه پسرا اول طرفو دوست داشته باشن
بعد بدنشو

خب از کجا میدونی ک اونی ک نود میخاد طرفو دوس نداره؟

از دید من اول دوس داشتنه بعد این حرفا

ب نظرم این چیزا جزو از رابطس و مکمله

وقتی کسی میخاد دلیل بر این نمیشه ک طرفو دوس نداره یا دنبال بدن طرفه!
(05-06-2021، 11:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی چی اصن 33

ندونی بهتره
 سپاس شده توسط shghyegh
(05-06-2021، 11:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 11:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم نود دوست دارم._.

برو تو اتاقت و به کارای بدت فکر کن

اتفاقا تو همون اتاق به این نتیجه رسیدم(((:
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(05-06-2021، 11:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 11:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی چی اصن 33

ندونی بهتره

الان دگه خیلی کنجکاویدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@Medusa
عروس نمیشم
اول باید ببینم این نود پود مود دوس داره یا ن

معلومه ک دارع|:
عجبببب
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط shghyegh ، Medusa
(05-06-2021، 11:45)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 11:39)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم واقعای از دنیای واقعی و از سبزوار بخای خودم پرم Smile

فلش رو تو داری مطمعنم Smile

شیر ایت  Wink

نه، فلشخوریا رو شرمنده‌تم برار. باید همون پسررو پیدا کنیم، اونه که قدرت‌هاش فقط توی محدوده‌ی فلشخور کارایی داره نه بیشتر. (((: برنامه بچین گوشیشو بدزدیم، هرچی پیدا کردیم نصف‌نصف. 

(05-06-2021، 11:40)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پونزده سالم بود سیبیل داشتم

اونوقت میخواستی بیست سالگی عروس شی. ): تو هیچی عجله نداشتی جز این مورد. *اموجی سیگار*

(05-06-2021، 11:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشه
چرا واقعا همه نود دوست دارن؟!

چون نهایت چیزیه که گیرشون میاد.
در وهله اول فک کنم مشهدیی

دوما من اگ گیرم بیاد چرا باید ب تو بدم و نصف کنیم Smile

سوما بستگی ب لوکیشن داره شاید بیشتر از نود گیر ی پسر اومد
(05-06-2021، 11:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2021، 11:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
خاک بر سرم با ۱۹ سال سنم این اصطلاحاتو نمیدونم Telegh_59 Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط آمین ، شـــقآیــق
(05-06-2021، 11:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این طرز فکر و هوشت باید مدیر ارشدت کنن

(05-06-2021، 11:48)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک بر سرم با ۱۹ سال سنم این اصطلاحاتو نمیدونم Telegh_59  Telegh_01

منم از اینا دارم یاد میگیرم Smile
 سپاس شده توسط shghyegh ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان