05-06-2021، 0:11
چرا جواب منو نمیدی ؟
کجا حرفام بهت توهین کردم یا دوستاتو خواستم ازت بگیرم
یا دو بهم زنی کردم
یا تهمت زدم؟
کجا ؟
کجا حرفام بهت توهین کردم یا دوستاتو خواستم ازت بگیرم
یا دو بهم زنی کردم
یا تهمت زدم؟
کجا ؟
|
گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
چرا جواب منو نمیدی ؟
کجا حرفام بهت توهین کردم یا دوستاتو خواستم ازت بگیرم یا دو بهم زنی کردم یا تهمت زدم؟ کجا ؟
(05-06-2021، 0:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاش یکم پنهون میکرد ک کیه
(05-06-2021، 0:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هنوز منتظرم پشیمون بشه نمیخوام آبروی کسی بره
05-06-2021، 0:12
(05-06-2021، 0:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ۹دقیقه پیش بوده
مثل همه رمانا تهش مضخرف تموم شد...برین بخوابین بابا .._.
فعلا خداحافظ
(05-06-2021، 0:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
آرمیتا !
من جز محبت کاری نکردم برات متاسفام برات دختر خیلی متاسفم هستن کسایی اینجا که در جریانن من حتی وسط دعوا ها نخواستم در حقت بدی ای بشه حتی بازم پشتت بودم
05-06-2021، 0:13
(05-06-2021، 0:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بمون تو خودت یکی از شخصیتای اصلی ای
(05-06-2021، 0:12)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه اتفاقا شما بمون ! تازه جالب میشه
(05-06-2021، 0:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عکس اول شاید من دوست ندارم شقایق بدونه که منو رامونا با هم نیستیم. من کی پشت ملیکا دروغ ساختم؟ من کی رامونارو خراب کردم؟ من اومدم به تو گفتم اما تو چیکار کردی؟ حرفامو درست برداشت نکردی من کی پ.خ های رامونارو پخش کردم؟ تو دروغ نگفتی نه؟ وحید به تو حرف گفته مجبور بودی بیای گ.آ بنویسی که همه ببینن؟اره؟ نمیتونستی بری ناشناسش؟باید حتما گ.آ بود؟ این حرفایی که میگین و دروغ ساختمو اینا بازیو خودتون شروع کردین نه من به من اومدی گفتی با رامونا اشتی کن منم چیکار کردم؟حقیقتو بهت گفتم به تویی که اعتماد داشتم! دوبار بن شدم برکنار شدم چرا اشتباهای خودتو نمیگی؟ مثلا یعنی چی رفتی ناشناس اصلا چه معنی داره کل بچه ها بفهمن؟؟؟ اشتباهای خودتو درست کن ما هم پیشکش! از ناشناس بهم توهین میکنن حتی تو روبیکا بهم میگم تو دروغ ساختی انگیزتون چیه؟ چرا دست از سرم برنمیدارین ؟ وقتی میبینم میان بهم میگن بهار فلانو گفته و ازم کینه میگیرن من جریانو نگم؟ کی این ماجرارو کش میده ها؟ من با کسی دعوا داشتم؟؟ الان مثلا چرا رفتی به پرهام همه چیو گفتی؟ حرفی هم میزنم ماشالا بنم میکنن
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|