امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۳۸

(04-06-2021، 23:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 23:21)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرررر عاشقتم لعنتی xD

خانومییییی برو بخواب دیر وقته
چشا خوشگلت خراب میشه
خودم برات بعدا تعریف میکنم

25r30 دقیقا داشتم به همین فک میکردم عشقم D:
میرم بخوابم .-.

+ شب همگی بخیر
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
آگهی
(04-06-2021، 23:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 23:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم واقعا مشکلت چیه
نه عزیز من مشکل ندارم!
فقط مشتاقم بدونم کی اینارو گفته!

دیگه اونش بماند
 سپاس شده توسط shghyegh ، شـــقآیــق
(04-06-2021، 23:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 23:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومییییی برو بخواب دیر وقته
چشا خوشگلت خراب میشه
خودم برات بعدا تعریف میکنم

25r30 دقیقا داشتم به همین فک میکردم عشقم D:
میرم بخوابم .-.

+ شب همگی بخیر
خوب بخوابی عزیزم((:♥️

اول تو قطع کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
(04-06-2021، 23:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توجه توجه :
بنده اعلام آمادگی برای جعل پ.خ ها و پیام ها توسط adobe photoshop  میکنم و میتونم یکاری کنم که انگار یکی به یکی دیگه تو پ.ه فش داده و غیبت کرده
هر پیام ۳۰ تومن :vvv
لطفا مشتری نیستین نیاین پیوی :v

با اسکرین شاته کیفیت میاد پایین v:
بلد کار متوجه میشه

من انجام میدم حتی فیلمم نشون میدم ک تو انجمنه v:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، *Aɴѕel* ، shghyegh
منتظر سپاسماا:v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، shghyegh
(04-06-2021، 23:26)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 23:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عزیز من مشکل ندارم!
فقط مشتاقم بدونم کی اینارو گفته!

دیگه اونش بماند
خب واقعا این یک کار احمقانست که من بیام تمام راز هامو بهت بگم
بعد برم پشتت حرف بسازم؟دروغغغ؟!
این حرفارو کی بهت گفته ملیکا؟!
من اصلا ازت حرف نزدم که حالا بخوام دروغ بسازم
(04-06-2021، 23:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
دلیل تنفرم ازت از همون اول نبود.
از یک طرف بخاطر مهربونیات دوست داشتم و طرف بعدی!
خب میدونی ادم وقتی یکیو دوست داشته باشه,وقتی میبینه با یکی دیگه گرم میگیره یجوری میشه.همین حسودی خودمون!
از این لحاظ ازت خوشم نمیومد.
همین
وگرنه اصلا کینه ای نیستم

من با کی گرم گرفتم ارمیتا ؟
منظورت از گرم گرفتن چیه؟ واسه همین بهم گفتی خراب ‌و هول ؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، shghyegh
(04-06-2021، 23:27)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 23:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توجه توجه :
بنده اعلام آمادگی برای جعل پ.خ ها و پیام ها توسط adobe photoshop  میکنم و میتونم یکاری کنم که انگار یکی به یکی دیگه تو پ.ه فش داده و غیبت کرده
هر پیام ۳۰ تومن :vvv
لطفا مشتری نیستین نیاین پیوی :v

با اسکرین شاته کیفیت میاد پایین v:
بلد کار متوجه میشه

من انجام میدم حتی فیلمم نشون میدم ک تو انجمنه v:
مشتی با guasin blur دو صدم درصد اوکی میشه متنا :v

عاره inspect / f12 هم خوبه ولی رو اندروید شخمیه یکم
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، امیر‌حسین ، shghyegh
(04-06-2021، 23:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منتظر سپاسماا:v

تو نمیدی من میدم
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh
(04-06-2021، 23:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 23:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سخته
رو آدمی که ۱۱ سال از خودت بزرگتره
کراش بزنی
و بخاطرش حسادت بورزی....
@*VENUS*
اون شبو یادته که گفتی قضیه اونجور نیست که تو فکر میکنی و داره خندم میگیره ؟
برگشتم بت گفتم بزودی خودت به این نتیجه میرسی که حرفم درست بدو و بفرما
همینم شد :vv

من از همون اولم میدونستم. ولی میخواستم از این دختر دفاع کنم که آبروش‌ نره (:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان