امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(04-06-2021، 21:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:00)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هر کاری که تونستم برای دوستام کردن
کسایی دیگه ای بودن که اونارو از من دور کردن...

پرهام نگوووو|:
با این حرفت یذره امید داشتم بهت ک ناامیدم کردی عزیزم|:
تو باید سفت و سخت جلوش می ایستادی و میگفتی ن اینجوری نیست!!
اشتباه میکنین
اگع اینو میگفتی کسای دیگه اصلا ب خودشون اجازه نمیدادن که درباره دوستت بد بگن
نه،اونا درباره من بد گفتن
چون من بر اساس عقیده های اونا نیستم
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، shghyegh
آگهی
ینی خود جو بایدن وقتی میبینه زنش ناراحته با لهجه شیرازی بش میگه نگران نباش عزیزم درست میشه
بعد اینجا تو گ.آ همه انگلیسی تایپ میکنن
Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، *VENUS*
(04-06-2021، 21:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:05)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درباره من چیزای زیادی گفته و میشه

من هیچ وقت حرفای بقیه رو راجبت حتی گوش هم ندادم (: و بهشون گفتم : «باشه ولی به شما چه ؟ »
تو چی کار کردی ؟
من رفتار خودتو دیدم . حرفای خودتو شنیدم
بگذریم..
من رفتار دیگه ای دارم و این رفتار اصلی من نیست
اما برای دوستی و خویشاوندی باید یک عروسک خیمه شب بازی رو بچرخونم
من از این میترسیدم  که با این عقیده ها دوستای خودم رو از دست بدم
و این باعث یک اشتباه بزرگ میشه و یک دوست صمیمی،این اشتباه رو ذکر نمیکنه ولی یادش میمونه...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، سهَ‌ند ، *VENUS*
(04-06-2021، 21:07)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام نگوووو|:
با این حرفت یذره امید داشتم بهت ک ناامیدم کردی عزیزم|:
تو باید سفت و سخت جلوش می ایستادی و میگفتی ن اینجوری نیست!!
اشتباه میکنین
اگع اینو میگفتی کسای دیگه اصلا ب خودشون اجازه نمیدادن که درباره دوستت بد بگن

مطمعنی؟(:
ینی کسی درباره دوستت بهت چیز بدی نگفته؟(:
بعد تو نظرت راجب دوستت تغییر نکرده؟؟(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
(04-06-2021، 21:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 20:59)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ نداری؟

مسائل شخصی رو تو گ.ا نیار وسط عزیزم

بخشید
 سپاس شده توسط shghyegh
(04-06-2021، 21:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:05)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درباره من چیزای زیادی گفته و میشه

من هیچ وقت حرفای بقیه رو راجبت حتی گوش هم ندادم (: و بهشون گفتم : «باشه ولی به شما چه ؟ »
تو چی کار کردی ؟
بگذریم..

پرهام که پسر خوبیه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
(04-06-2021، 21:10)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسائل شخصی رو تو گ.ا نیار وسط عزیزم

بخشید

عب نداره گل پسرم
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(04-06-2021، 21:09)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چی کار کردی ؟
بگذریم..
من رفتار دیگه ای دارم و این رفتار اصلی من نیست
اما برای دوستی و خویشاوندی باید یک عروسک خیمه شب بازی رو بچرخونم
من از این میترسیدم  که با این عقیده ها دوستای خودم رو از دست بدم
و این باعث یک اشتباه بزرگ میشه و یک دسوت صمیمی،این اشتباه رو ذکر نمیکنه ولی یادش میمونه...

احسنت منم همیشه همین حسو دارم

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷ 157
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(04-06-2021، 20:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 19:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاااالیه‌ حتما همشو ببین فصل سه و چهارش فوق العاده خفن میشه

حتما...کلی سریال دیگه هم بایدببینم

(04-06-2021، 19:55)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه سرنوشتش مردن بوده.
اتک ندیدم=/

ببینش -_-

من هی میگم وارد دنیای انیمه نشید بعد شما میرید سراغ اتک؟
طولانیه گذاشتم بعد کنکور
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(04-06-2021، 21:09)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 21:07)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمعنی؟(:
ینی کسی درباره دوستت بهت چیز بدی نگفته؟(:
بعد تو نظرت راجب دوستت تغییر نکرده؟؟(:
(:حرف بقیه برام چه اهمیتی داره؟
حسم باید بهم بگه
این حسه که زودتر از من تشخیص میده و اگه دوستم بهم نارو زد،حتما یک چیزی یا کسی اونو تغییر داده
 سپاس شده توسط Mohlek ، سهَ‌ند ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان