امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(04-06-2021، 14:07)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 14:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال میده ک
هر روز یچی میشه ک باعث خنده میشه

خب من وقت نمیکنم زیاد بیام
فقط میام ی عجب مینویسم و میرم وکسی رو هم نمیشناسم
90 درصد اوقات هم ک میام حرف بزنم ب بحث و دعوا میکشونم  Smile

اره دقیقا همیشه ی عجب میگین بعدم میرینTelegh_01
اینجا همیشه خدا دعواس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
آگهی
(04-06-2021، 14:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 13:54)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ حال نمیده Smile

حال میده ک
اخخخ دقیقاTelegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-06-2021، 14:09)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 14:07)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من وقت نمیکنم زیاد بیام
فقط میام ی عجب مینویسم و میرم وکسی رو هم نمیشناسم
90 درصد اوقات هم ک میام حرف بزنم ب بحث و دعوا میکشونم  Smile

اینجا همیشه خدا دعواس

بله Smile

دیگ از من گذشته بخام تو فلش دعوا کنم و خدایی حوصله ندارم سر همین کم کم میخام از فلش برم و امیدوارم ک رو ب جلو پیش بره سابت Wink
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-06-2021، 14:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال میده ک
اخخخ دقیقاTelegh_01
Bb8Bb8Bb8
(04-06-2021، 14:11)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 14:09)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا همیشه خدا دعواس

بله Smile

دیگ از من گذشته بخام تو فلش دعوا کنم و خدایی حوصله ندارم سر همین کم کم میخام از فلش برم و امیدوارم ک رو ب جلو پیش بره سابت Wink

بلههه بلهههه الان نوبت ماست ک دعوا کنیم
ایشالله ک همیشه فلش باشه
ک باعث خنده و شادیه ما بشه
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، KᏙ¥றᏙƝ
@"KᏙ¥றᏙƝ"
مارو دور ننداز kaffe2
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، شـــقآیــق
(04-06-2021، 14:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"KᏙ¥றᏙƝ"
مارو دور ننداز kaffe2

میخام برم برات دنبال شوهر بگردم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(04-06-2021، 14:15)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 14:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"KᏙ¥றᏙƝ"
مارو دور ننداز kaffe2

الان پشه منو نمیگیره
چه برسه شوهررر
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، شـــقآیــق
(04-06-2021، 14:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 14:15)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان پشه منو نمیگیره
چه برسه شوهررر

Smile
دیگ میخام کاری کنم ک عکس بعدی ک میخای بنویسی لست نایت
شوهرت بغل دستت باشه تو عکس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
he he booooooooooooooooy
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-06-2021، 13:58)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2021، 13:56)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نچ نچ

حال میده؟

بعله
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان